Dnevna doza dobrog horoskopa: sačuvajte ljubavnu čaroliju

Sreća je blizu, nemojte je propustiti - ovom znaku je danas suđena pozitivna transformacija!

Dnevni horoskop - Mesec u Jarcu u sekstilu je sa Neptunom u Ribama, a ovaj aspekt doneće šansu da se usavršavamo i pokažemo svoju energiju i ličnost u najboljem svetlu, piše Lovesensa. Na nebu se danas odvija magičan ples planeta, a jedan znak naročito privlači šansu za sreću...

Horoskop - saznajte sa kojim znakovima imate najbolju ljubavnu i erotsku hemijuHoroskop - saznajte sa kojim znakovima imate najbolju ljubavnu i erotsku hemijuKombinacija znakova koji imaju najbolju seksualnu hemiju sigurno će vas iznenaditi. Ti astrološki znakovi na prvi pogled nisu…

Dragi Blizanci, danas ste neverovatno romantični i spremi da probudite varnice u odnosu sa partnerom. Nakon turbulentnog perioda, ponovo ste na testu ljubavi. Ako se sada potrudite da sačuvate čaroliju, uspećete da izbegnete prepreke, ali ovoga puta morate dati zaista sve od sebe. Za očuvanje veze nije potrebna samo dobra komunikacija, već i nežnost. Zagrlite partnera, poklonite mu pažnju, iznendaite ga, a on će umeti da ceni i uzvrati svaki vaš romantičan gest.

Mesečni horoskop za novembar upozorava: da li ste spremni za tamnu energiju retrogradnog MerkuraMesečni horoskop za novembar upozorava: da li ste spremni za tamnu energiju retrogradnog MerkuraMerkur kreće retrogradnim hodom 17. novembra i pravi kvadrat s Neptunom - evo koje greške mogu ugroziti naše planove!

Usamljeni Blizanci danas imaju neverovatan entuzijazam, kada je u pitanju ljubavni život. Sa lakoćom osvajate srca i otvarate se za nova iskustva, ali pazite, nemojte previše zahtevati. Vaš savršeni partner postoji, ali morate biti spremni da prihvatite nečije mane i vrline. Sreća je blizu, nemojte je propustiti. Spremni ste da se aktivirate na poslu i ostvarite svaki plan. Kolege vas podržavaju i ne odbijajte njihovu pomoć u realizaciji zadataka. Ako se dobro pokažete kao vođa tima, moguće je da ćete uskoro dobiti velike privilegije ili povećanje zarade.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Godišnji ljubavni horoskop za 2019. godinu: Bika očekuje čarobna ljubav, a Blizanci menjaju romantičan život 

 

Zbog trigona Jupitera prema znaku Lava, koji je prirodno polje ljubavi, biće nam lakše da nađemo srodnu dušu ili uživati s partnerom ako ga već imamo. Optimizam kao zaštitni znak 2019. godini biće podrška u kriznim situacijama koje će se, zbog toga, uglavnom srećno završavati.

Ovan

Ponekad, uspeh u jednoj oblasti znači malo više angažovanja u drugoj. Godišnji horoskop za Ovna 2019. pokazuje da će porodični i intimni odnosi biti zategnuti u prvom delu godine. U stvari, mogu i da izmaknu kontroli. Budite spremni da čvrsto držite u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za porodicu ili voljenu osobu.

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeDevicu očekuju problemi na poslu, a Ribe će imati najviše sreće u 2019. godini - proverite šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Ignorisanje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju 2019., budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rešavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju. Godišnji horoskop za Ovna 2019. pokazuje da postoji realna mogućnost da, ukoliko prevaziđe dramatične trenutke u prvom delu godine na ljubavnom planu, ostatak godine neće nailaziti na prevelike prepreke.

Bik

Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Godišnji horoskop za Bika 2019. godini pokazuje da će u ovoj godini romantika biti sve vreme na vrhuncu. Vaša sposobnost da komunicirate, poverite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa.

Takođe, i poverenje koje imate jedno prema drugom je ključni deo vaše veze. Ako ste tek na početku, ne žurite što pre u intimu, već se što bolje upoznajte. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se dešavaju polako. Imate više nego dovoljno prijatelja, a upoznaćete i nove u periodu mart-jun.

Blizanci

Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da, kada je reč o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna osoba. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete želeti promeniti život u prvoj polovini godine, ali to premišljanje će samo doneti stres.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.