Dnevna doza dobrog horoskopa: rizik zbog ljubavi doneće veliku sreću

Dnevni horoskop - kada Venera počne da vlada, ljubav ispunjava našu dušu!

Dnevni horoskop - sekstil Venere i Plutona donosi poboljšanje prijateljskih i porodičnih odnosa, a mnoge očekuje i čarolija na polju ljubavi, piše Lovesensa. Postaćete aktivniji i sa više samopouzdanja se upuštate u potragu za novim ljubavima. Evo na koji znak planete najviše imaju pozitivan uticaj...

Horoskop - očekuju nas 3 moćne retrogradne planete: evo kako da izbegnete njihov negativan uticajHoroskop - očekuju nas 3 moćne retrogradne planete: evo kako da izbegnete njihov negativan uticajHoroskop otkriva kako će nas uticati retrogradno kretanje Jupitera, Plutona i Saturna...

Dragi Jarčevi, Venera i Merkur u Ribama donose kreativnu energiju kada je u pitanuju ljubav. Imate bujnu maštu, jedinstveni ste i zbog toga se partner svakog dana iznova zaljubljuje u vas. U vašem odnosu vladaju romantične varnice. Ne zaboravite da svakog dana kažete i pokažete partneru koliko ga volite.

Usamljeni Jarčevi, ako vam se neko dopada, bolje je da sačekate da vam se osećanja kristališu, pa tek onda napravite krupan korak. U prošlosti ste zbog brzopletosti pravili velike greške, ali sada je važno da polako šarmirate. Ukoliko vaša osećanja i kroz par dana ostanu ista, onda rizikujte i pokažite koliko ste zaljubljeni. Taj rizik će se sigurno isplatiti.

Horoskop - kako da ostvarimo želje ovog prolaća: Bik rizikuje i menja posao, a Lav prihvata svoje mane i želi da se menjaHoroskop - kako da ostvarimo želje ovog prolaća: Bik rizikuje i menja posao, a Lav prihvata svoje mane i želi da se menjaHoroskop za proleće 2019. godine - evo kakkav scenario očekuje vaš horoskopski znak!

Na poslu vas očekuje pozitivna promena. Oslobođeni ste velikog tereta i sada možete da budete još produktivniji i da otkrijete koje dodatne kvalitete posedujete. Pazite se, moguće je da će neko "ukrasti" vaše zasluge.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.