Dnevna doza dobrog horoskopa: privlačenje ljubavne sreće i energije obilja

Dnevni horoskop predviđa obnavljanje strasti i ljubavnih zaveta, a evo ko će privući energiju obilja!

Dnevni horoskop - Mesec u Vodolii u opoziciji je sa Merkurom u Lavu, što znači da nam Univerzum danas šalje duhovne darove i jaku intuiciju, ali ipak budite pažljivi pri donošenju odluka koje vam mogu okrenuti život naglavačke, piše Lovesensa.

Horoskop za platonsku ljubav i čisto srce: evo šta nam donosi retrogradni Neptun (do 25. novembra 2018. godine)Horoskop za platonsku ljubav i čisto srce: evo šta nam donosi retrogradni Neptun (do 25. novembra 2018. godine)Retrogadan hod planeta doneće velike turbulencije u ljubavnom životu, uspehe i padove na polju karijere, a evo šta nam horoskop…

Zvezde su odlučile da će rođenima u znaku Lava sudbina danas doneti sate pune romantičnih trenutaka i nežnosti koja greje srce. Želećete ceo dan da provedete sa partnerom. Ako ste dugo u vezi, ne zaboravite da romantikom zasladite i iskrenim razgovorima osvežite svoju ljubavnu priču. Ako svakodnevno podsećate jedno drugo koliko se volite i poštujete, za vašu ljubav ne postoje prepreke i strah.

Kako da izbacite lošu energiju iz svog tela: čudesna tehnika tapkanja tela za isceljenje duše (AKUTAP)Kako da izbacite lošu energiju iz svog tela: čudesna tehnika tapkanja tela za isceljenje duše (AKUTAP)Akutap čisti i oslobađa blokirane i zapušene energetske tačke i centre, a takođe i zastoje u svim ostalim delovima tela!

Ovo je dan za praštanje i obnavljanje veza iz prošlosti. Prijatelji i porodica poklanjaju vam svu ljubav i pažnju, a ako ste planirali da se pomirite sa nekim, oprostite ili zaboravite, danas je pravo vreme da taj korak napravite. Na poslu ćete imati savršenu komunikaciju sa kolegama, pa ako radite u timu očekuje vas veliki uspeh. Finansijska situacija je stabilna i imate odličan plan kako da privučete enerigiju obilja. Imate puno energije, samo nastavite da se hranite zdravo.

procitajte.jpg

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2018. godine

OVAN

Kuću ljubavi Ovna planete dobro aktiviraju tokom jula 2018. godine i zato vam ne može biti dosadno. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna je u toj kući do 10. jula, zajedno sa Merkurom. U kuću ljubavi Ovna 23. jula 2018. godine ulazi Sunce. U prvoj dekadi jula može doći do nesporazuma i svađa oko pitanja vernosti, intimnosti i pažnje. Skloni ste uočljivom flertovanju i to sa svima, bilo da ste u vezi, u braku ili slobodni. Trebalo bi da budete pažljiviji i mislite na osećanja i potrebe voljene osobe. U suprotnom ćete dobiti isto zauzvrat. Mars, vladar Ovna, je i dalje retrogradan u kući prijateljstva i društva, što govori o aktivnom društvenom životu. Ali, govori i o zabunama između prijateljstva i ljubavi, zbog slanja signala koji se mogu pogrešno protumačiti. Više pažnje obratite na način na koji se izražavate, posebno nakon 26. jula 2018. godine, kada Merkur kreće retrogradno.

Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Retrogradni Mars u znaku Vodolije ne daje izbore, podstiče istinu i daje šansu da se izborimo za svoja načela, a evo kakva nas…

BIK

Jul 2018. godine turbulentan je mesec za ljubavni život. Ovo je vreme kada treba da razmislite o sudbini odnosa s drugima i uticaja na odluke koje donosite i smer kojim želite ići u životu. Razmislite ko zaslužuje da ostane u vašem životu a ko ne. Svađe mogu biti svakodnevna pojava kroz prvu dekadu jula. Razlog tome može biti to što ni vi, ni voljena osoba (ili ljubavnica / ljubavnik) ne znate šta tačno želite. Možda se nećete moći dogovoriti oko uređenja doma ili kako stvari treba da funkcionišu u vezi. Ako se radi o odluci zajedničkog života, to će biti više stresno nego izazovno, zato savetujemo da ne žurite. Pazite šta i kome govorite, jer se vrlo lako može dogoditi da povredite osobu do koje vam je stalo. Na sreću, sve postaje jednostavnije nakon 10. jula, vraća vam se optimizam i vera da će sve na kraju biti dobro. Venera, vladar Bika, ulazi u kuću ljubavi, a Jupiter, smešten u kući veza Bika kreće direktnim hodom. Duže veze ulaze u bolji i harmoničan period. Neki će Bikovi tek ući u vezu koja ima izgleda da postane ozbiljna. Oni u lošim vezama mogli bi da prekinu vezu. U drugoj polovini meseca bićete pragmatičniji, što nije nimalo loša stvar. Harmoničan aspekt kojeg pravi Venera pokazuje da ćete uživati u stabilnom ljubavnom odnosu, osim ako ne postanete previše posesivni.

BLIZANCI

U prvoj dekadi jula 2018. godine više je kontradiktornosti nego obično i zato vaš ljubavni život može patiti. Čini se da je voljena osoba voljna da vas podrži i pomogne vam da podignete samopouzdanje, ali vi ćete biti nezadovoljni zbog svih i svega. Na sreću, u drugoj polovini meseca atmosfera postaje svetlija. Jupiter, vladar kuće partnerstva Blizanaca, kreće direktnim hodom 10. jula, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, pravi harmonične aspekte s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. Pred vama je strastven, senzualan i intenzivan period, bilo da ste u vezi, braku ili tražite partnera. Volite igre zavođenja i sigurni ste u ono što osećate. Pravo je vreme da priznate nekome šta osećate ili da iznenadite voljenu osobu romantičnom večerom ili skupocenim poklonom. Ipak, pazite koliko trošite. Neki će Blizanci biti na iskušenju i želeće da uđu u vezu radi dobiti ili će biti meta nekome ko samo želi materijalnu sigurnost. Ako ste u braku, više vremena provedite s voljenom osobom, posvetite se porodičnim pitanjima i zajedničkim sredstvima, jer tako ćete se i više zbližiti, obnoviti poverenje i popraviti intimni život.

RAK

Do 23. jula 2018. godine Sunce je u Raku, u opoziciji sa Saturnom i Plutonom, oboje retrogradni i smešteni u kući veza Raka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.