Dnevna doza dobrog horoskopa: poslušajte unutrašnji glas i privucite veliku sreću

Dnevni horoskop predviđa koji će znak putem iskrenosti i truda doživeti veliki uspeh, a evo zašto je važno da posluša glas svog srca!

Dnevni horoskop - Mesec u Vodoliji u opoziciji je sa Merkurom u znaku Lava jača intuiciju i hrabri nas pred teške odluke, piše Lovesensa. Uspećete da ostvarite planove samo ako budete iskreni. Evo koji znak danas prati sreća!

Kineski horoskop za jul 2018. godineKineski horoskop za jul 2018. godineVladavina Zemljane Koze donosi životne radosti i period opuštanja, ali ovo je odličan period da analizirate i napravite prve…

Dragi Lavovi, partner ima poverenja u vas i svesni ste koliko je vaša ljubav postala jaka i nedodirljiva. Njegova pažnja vam naročito prija i spremni ste da mu poklonite svoje srce. Uživajte u svakom romantičnom trenutku, a uveče vas čeka noć puna strasti i romantičnih uzbuđenja. Usamljenim Lavovima urođeni šarm danas će pomoći da flertuju i uspešno zavode.

Ako tražite posao ili želite trenutni da promenite, ovo je savršen dan za informisanje i skupljanje važnh kontakata. Očekuje vas puno dobrih ponuda, ali dobro razmislite pre nego što se odlučite. U ovom izboru puno će vam pomoći unutrašnji glas!

procitajte.jpg

Budina poruka koja menja život: kako da zaštitimo auru od negativnih ljudi

Jednom su Budini protivnici unajmili neke ljude da njega i Anandu psuju i vređaju kad budu išli u prošenje hrane. "Vidi ih, psi lutalice, ćelavci, prosjaci!", dovikivali su im.

Poštovani Ananda se uznemirio zbog toga i predloži Budi da odu do nekog drugog grada, tamo gde ih neće vređati i neće ismevati. A Buda ga upita:

Simbol Budine ruže: šta je koan i kako čuti zvuk jedne rukeSimbol Budine ruže: šta je koan i kako čuti zvuk jedne rukeKoan je nerešiva zagonetka, pitanje koje nema razumski odgovor, svojevrsan je paradoks ili božanska besmislica koja je služila da…

- A šta ćemo, Ananda, ako nas i tamo budu vređali i ismevali?

- Napustićemo i to mesto i otići u neko treće.

- A ako nam se i tamo isto desi, kuda bismo tad mogli da pobegnemo? Ako neprekidno bežiš od svakoga ko te psuje, na kraju nemaš gde da se skloniš. Zato od svojih neprijatelja ne treba bežati tako što ćemo ići od jednog do drugog mesta.

Razumevanje tela kroz meditacijuRazumevanje tela kroz meditacijuMeditacija počinje tako što sednemo i zauzmemo svoje mesto na zemlji.

Jedini pravi način da pobegnemo od neprijatelja jeste biti svestan u svome umu i naći utočište u svome srcu.

Ako si dovoljno čvrst da se izboriš sa neprijateljima u svom srcu, tada će tvoji spoljašnji neprijatelji biti tek mačiji kašalj. Tada ćeš uvek živeti tamo gde ti se dopada i ići kud poželis bez ikakvih problema.

Izvor: Nova svest

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.