Dnevna doza dobrog horoskopa: poljubac je susret najlepši na svetu

Dnevni horoskop otkriva koji znak će shvatiti da iz prijateljstva može da izraste najlepša ljubav!

Dnevni horoskop - sekstil Urana i Meseca donosi period važnih odluka, kratkih putovanja i novih saznanja, a evo koji znak raduje uspeh u ljubavi, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Drage Vage, već dugo tragate za srodnom dušom, a ne znate da je možda bliže nego što ste mislili. Razmislite, da li se odnos između vas i jednog prijatelja drastično promenio u poslednjem periodu? Često se viđate, delite zajedničke snove, nadanja i planove za budućnost, a u njegovom prisustvu se osećate potpuno. Iako sumnjate u ovu romansu, konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima donosi pozitivan prreokret koji će vam otvoriti oči.

Sunce i Merkur danas Vagama donose dan pun uspeha, bez stresa i komplikacije. Imate puno ideja koje jedva čekate da predstavite pred šefom i klijentima. Danas se savršeno snalazite na polju promocije i finansija. Osćećate da ponovo vladate svojom profesijom i samo tako nastavite!

procitajte.jpg

Ljubavni odnos "volim te - ne volim te": evo kakva je sudbina ovakvih parova

Parovi koji gaje odnos "volim te - ne volim te" nemaju mnogo šanse da opstanu, zaključak je istraživanja objavljenog u "Magazinu braka i porodice". Naučnici su analizirali 400 parova ispitujući šta utiče na stepen njihove posvećenosti odnosu. Ustanovili su da, gledano prema kriterijumu posvećenosti, postoje četiri tipa parova.

Sindrom emocionalne nezrelosti: kako se prepoznaju moderni Zvončica i Petar Pan, večita devojčica i dečak

Gore - dole - Najviše ima parova koji pripadaju ovoj grupi. Njihova karakteristika je neuravnoteženost u odnosu, a posvećenost partneru menja se kao na klackalici.

Fokusirani na partnera - Ovi parovi vide drugu stranu uglavnom pozitivno. Promene u posvećenosti se dešavaju kao rezultat nemogućnosti para da zajednički provodi vreme.

Parovi na koje utiče porodica - Za ove parove karakteristično je da se odnos menja u situacijama kad prijatelji i članovi porodice promene svoje mišljenje o vezi. Uglavnom se ovaj tip odnosa susreće kod mlađih ljudi.

Kako da raskinete vezanost sa osobom koje vas stalno opterećuje: čudesna tehnika za prekidanje štetnih odnosa

Česte svađe - Ovi parovi se često svađaju i upravo konflikti utiču na stepen posvećenosti odnosu.

Najviše šansi da se rastane ima par iz prve grupe, i to dva puta veću verovatnoću nego drugi parovi. Najviše šansi da opstane i razvije ozbiljan odnos ima par iz druge grupe, u kom su partneri fokusirani jedno na drugo.

Izvor: Novosti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.