Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku zvezde vraćaju veru u ljubav

Ljubav ostavlja trag na srcu jednog znaka, a dnevni horoskop predviđa ko će ponovo prihvatiti rizike i izazove slatke ljubavi!

Dnevni horoskop - pozitivan položaj Jupitera i Merkura donosi prijatna osećanja, entuzijazam i optimističan pogled ka budućnosti, a evo kojem znaku se vraća vera u ljubav, piše Lovesensa.

Čudesna energija Marsa smanjiće napetost u ljubavnom odnosu rođenih u znaku Ovna. Ponovo ćete želeti što više stvari da radite zajedno sa partnerom, bez obzira na to da li je reč o kupovini, kuvanju ili kućnim poslovima. Uživate u vremenu koje provodite zajedno i postaćete više ambiciozni kada je u pitanju razvoj vašeg odnosa. Zvezde su usamljene Ovnove darovale šarmom i senzualnošću, a ako se "obučete" u samopouzdanje, a glavni nakit postane osmeh, sledi vam romantični preokret.

Kako da očuvamo libido i probudimo strast u vezi: 14 razloga za smanjenje seksualne željeKako da očuvamo libido i probudimo strast u vezi: 14 razloga za smanjenje seksualne željeDa li se seksualna želja jednako često smanjuje kod muškaraca i kod žena? Koji strahovi igraju ulogu u tom procesu? Kakve…

Trenutno poznanstvo i neobavezno viđanje može prerasti u nešto ozbiljno. Nećete, naravno, baš početi da pričate o planovima za dalju budućnost, ali moguće je da će vam potencijalni partner predložiti da odete zajedno na kratko putovanje. Vi ste veliki perfekcionista, a baš zbog toga nemate dobar odnos sa kolegama. Njihove greške vas nerviraju i imate potrebu stalno da kritikujete one koji ne rade svoj posao. Posvetite se svojim ciljevima i ambicijama i ne dozvolite da vas neko koči na putu uspeha. Vreme će pokazati ko zaslužuje nagradu, a kome se zatvaraju vrata uspeha!

procitajte.jpg

Nedeljni horoskop od 18. do 24. juna 2018. godine: evo kome će Sunce u Raku promeniti slatke snove

OVAN

U narednom periodu više ćete se fokusirati na vlastiti dom, porodicu i svoj privatan život. Imajte na umu kako ćete se više baviti sa jednim od roditelja, što je posebno bitno za one od vas koji nisu zadovoljni trenutnim odnosom. Sad imate priliku popraviti neke stvari odnosno ispraviti stvari iz prošlosti. Većina će se više baviti kućnim popravkama i ostalim potezima za poboljšanje kvalitete života u kući ili stanu gde trenutno živite. Očekuju vas brojne porodične diskusije, a svi će se razgovori odvijati u pozitivnom smislu i podrške vam neće nedostajati. Venera se trenutno nalazi u vašoj petoj kući pa privlači zabavu, dobro provedeno vreme i donosi kvalitetne prilike na više životnih polja. Imajte na umu da Venera privlači tajne ljubavne partnere, stavlja naglasak na romantiku i podstiče nas na to da više vremena provodimo sa decom. Bićete nešto skloniji i umetničkom izražavanju što će vam pomoći pri rešavanju stvari koje vam inače stvaraju nervozu. Posvetite se ciljevima za budućnost. Najbolji dan u nedelji je utorak.

Kineski horoskop za jun 2018. godineKineski horoskop za jun 2018. godineJun je mesec Zemljanog Konja koji će vladati moćnim rečima!

BIK

Pripremite se na užurbane četiri nedelje. Svoju ćete listu obaveza, što samoinicijativno, a što zbog zahteva okoline, naglo morati proširiti. Očekuju vas brojni sastanci, kratka putovanja i nešto više čitanja i pisanja. Ovo je idealno vreme da se posvetite pisanim radovima, odnosno ukoliko imate vlastito preduzeće, da se usmerite na dokumentaciju i onaj papirnati deo poslovanja. Kako ste u dobroj fazi što se tiče finansija i novac možete privući sebi bez previše truda, razmislite o tome da se prijavite na državne konkurse/ili da se usmerite na dobijanje podrške. Ove nedelje uživaćete u razgovorima sa drugima, ali samo ako su ti razgovori konstruktivni i omogućavaju vam razmenu ideja. Za površnu komunikaciju nećete imati previše volje. Rastu vam ambicije, ali morate pripaziti na ono sa čim trenutno raspolažete i koje su vam realne mogućnosti. Ukoliko se pred vama nađe prilika za zaradu putem nekretnine, prihvatite je, naravno nakon što se dobro raspitate. U narednim danima ispravno ćete razmišljati, pa bi bilo dobro da što više govorite svoje stavove i emocije. Najbolji dani u nedelji su ponedeljak i petak.

BLIZANCI

Ove nedelje Sunce se premešta u jednu od vaših kuća novca gde će ostati kroz iduće četiri nedelje. Da, privlačićete novac, ali bitnije je da naglasite kako ćete zbog toga početi da razmišljate o svemu što smatrate vrednim, pa o onome što vam je zaista važno u životu. Počećete preispitivati svoj odnos prema onom što posedujete, a mnogi će od vas zaključiti kako im trenutno radno mesto ne otvara veće, bolje i kvalitetnije mogućnosti. Pokušajte da ne pokazujete nezadovoljstvo u radnom okruženju, jer ljudi neće shvatiti to na isti način kao vi. Ako ste potpuno sigurni u to da želite promenu, pokrenite se u tom smeru i proverite šta se nudi na tržištu rada. Trebaće vam nešto više vremena da bi pronašli priliku koja može ispuniti vaše apetite, ali se isplati potruditi. U međuvremenu radite svoj posao kao do sad. Ako imate vikendicu ili još jednu nekretninu u svom vlasništvu, zapitajte se jeste li rob toga odnosno koliko to zapravo koristite. Razmislite o mogućnosti iznajmljivanja ili u krajnjoj liniji prodaje. Najbolji dani u nedelji su petak i subota.

RAK

Sunce će se u vašem znaku nalaziti kroz iduća četiri nedelje. Imajte na umu da je ovo jedini put u čitavoj godini, a kad se to dogodi, naglo dobijate energiju za sve aktivnosti. Upravo zbog toga treba da se potrudite i napunite baterije kako biste bili što uspjšniji sve do kraja godine. Ne samo da Sunce daje pozitivnu i konstruktivnu energiju već ujedno privlači situacije koje će vam ići u prilog, kao i sve one bitne ljude koji vam mogu pomoći da ostvarite svoje ciljeve i da se osećate što bolje. Već ćete ove nedelje osetiti snažnu potrebu za tim da se izrazite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.