Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku zvezde šalju talas pozitivne energije

Dnevni horoskop otkriva koga čeka pozitivna energija i velika sreća - optimizam ovog znaka je jači od negativnog uticaja planeta!

Dnevni horoskop za pozitivnu energiju

Dnevni horoskop za pozitivnu energiju

Dnevni horoskop - sekstil Meseca i Marsa ukazuje na konflikte i tenziju, ali ovom znaku dan počinje sa pozitivnom energijom i puno lepih osećanja, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Drage Device, pozitivan položaj Sunca i Saturna danas se usaglašava sa vašim znakom i daje vam optimističan pogled na život i podršku da ispunite svoje snove. Vaš ljubavni život postaje bolji, a veza stabilnija, a napokon ste sigurni u svoje odluke. Na poslu ste vrlo kreativni i spremni ste za nove poslovne pobede, a pun Mesec u vašem polju komunikacija donosi odlične kontakte i nove šanse za napredovanje.

Želeli ste da pobegnete od rutine, a sada vam se napokon dešavaju nove lepe stvari koje će vam vratiti pozitivnu energiju. Sve što započnete u cilju poboljšanja svog života moguće je da će u budućnosti doneti više nego što ste se nadali. Niste dovoljno sigurni u svoja osećanja prema jednoj osobi, a svakako će vam prijati ili pomoći razgovor sa zrelijom osobom.

procitajte.jpg

Tao tehnike: zhan zhuang, wu tao i tai chi chuan

Praksa zhan zhuang svojevrsna je stojeća meditacija, tokom koje zauzimanjem određenih poza tela u svoj sistem unosimo energiju zemlje i tako ga pročišćavamo od raznih blokada. Uvek se počinje od poze u kojoj su ruke blizu hare. Nastavlja se dizanjem ruku prema srcu, potom prema trećem oku a završava se ponovnim spuštanjem ruku u haru.

Ovo predstavlja uobičajeni tok energije i u našem duhovnom razvoju. Zhan zhuang na kineskom znači: stajati poput drveta. Kao što drvo, kada ima jake korene, uprkos vremenskim nepogodama ostaje stabilno i čvrsto i razvija bogatu krošnju koja raste prema nebu, tako i mi, ovom vežbom, zahvaljujući energiji Zemlje, stičemo stabilnost, naš život postaje ispunjen i svrhovit, a mi postajemo sposobni da razvijemo i svoje duhovne kvalitete.

Wu tao (na kineskom: put plesa) neka je vrsta ritmičnog tai chi chuana. Osim ritmičkih pokreta koji energizuju telo, ples wu tao kombinuje i meditaciju i posebnu muziku koja koristi Zemljinu frekvenciju kao i frekvencije različitih organa koje želimo ovim procesom da energizujemo. Osim jajnika i testisa, koji su najzaslužniji za proizvodnju chinga, i srca, koji energiju usmerava prema višim dimenzijama, taoisti posebnu važnost pridaju bubrezima, slezini, jetrima i plućima. U plesu wu tao za svaki od ovih organa koriste se različite meditacije, različiti pokreti tela i različita muzika.

Izvor: Sensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.