Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku zvezde donose čarobne trenutke u budućnosti

Dnevni horoskop otkriva koji znak prati velika sreća, a naročito vas očekuju lepa iznenađenja na polju ljubavi...

Dnevni horoskop - sekstil Urana i Meseca pomaže da donesete dobre odluke i lako se snalazite u komunikaciji, piše Lovesensa. Danas vas očekuje puno zanimljivih iznenađenja, a zvezde će najlepšu čaroliju prirediti jednom znaku Zodijaka...

Dragi Jarčevi, ovog petka bićete za korak bliži uspehu kada je u pitanju ljubav. Svi problemi koje ste imali sa partnerom više ne postoje i sada možete da se posvetite ostvarenju zajedničkih planova. Vreme je da vaša ljubav raste iz dana u dan.

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubavAko čekate da vam se ljubav dogodi, ovi znakovi ukazuju da ćete uskoro sresti srodnu dušu!

Usamljeni Jarčevi pronaći će ključ uspeha u ljubavi, sve će biti u lepim rečima i u kreativnosti. Izlazite, zabavljajte se sa prijateljima i uskoro će se dogoditi zanimljiv susret sa osobom koja može biti vaša potencijalna srodna duša.

Danas imate veliku želju da napravite pozitivne promene na polju karijere, bićete organizovani i lako ćete odgovoriti na svaki zadatak. Imate argumente i uspećete da se odbranite od toksičnog okruženja. Uspeh koji sledi ste zaslužili, zato maksimalno uživajte u svetloj budućnosti.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Kratak ljubavni horoskop do 28. februara: Raka prati loša karma iz prošlosti, a Lava privlači tajan ljubav 

 

OVAN

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak unapred.

BIK

Vaša veza će dobro napredovati, ali pazite koje reči upotrebljavate jer nisu isključeni nesporazumi. Zajedno ćete biti potpuna celina koju svako može poželeti. Važno je da shavtite da je većina vaših briga neosnovana.

Horoskop - zašto moramo da budemo oprezni u narednim danima: evo kakva nam iskušenja donosi spoj Marsa i UranaHoroskop - zašto moramo da budemo oprezni u narednim danima: evo kakva nam iskušenja donosi spoj Marsa i UranaHorosop otkriva sudbinu u susretu Marsa i urana - evo na kojim životnim poljima treba da budemo više oprezni!

BLIZANCI

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji, stalno se stvaraju prilike za druženja i upoznavanje novih ljudi. Međutim, način na koji pokazujete ljubav može biti pomalo ograničavajući i naporan, pa pokušajte biti tiši i manje zahtevni.

RAK

Sve će biti u redu ako naučite da prihvatate kritiku i ne uzimate svaku partnerovu reč za ozbiljno. Iako vas još uvek pogađaju neke stvari iz prošlosti, oprostite mu i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.

LAV

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostavetajnu vezu. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, ali pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

DEVICA

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne kritikujete partnera za svaku sitnicu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.