Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku sreća se uselila u dom

Dnevni horoskop otkriva ko će ponovo naći mir u ljubavi, a dobar odnos sa kolegama donosi veliki uspeh na poslu!

Dnevni horoskop - kvadrat Sunca i Meseca donosi teškoće i velike prepreke, ali njih prihvatite kao novu živbotnu lekciju, piše Lovesensa. Uprkos rizičnom uticaju planeta, jedan znak Zodijaka spreman je da uradi sve za sreću i pozitivnu energiju, a baš njemu zvezde šalju najlepše darove!

Nedeljni horoskop do 7. oktobra 2018. godine: kada novu ljubav kroji stara simpatijaNedeljni horoskop do 7. oktobra 2018. godine: kada novu ljubav kroji stara simpatijaNedeljni horoskop otkriva kome će otkrivanje laži promeniti život, a ko će ponovo osetiti sladak ukus ljubavi! Saznajte šta vaš…

Drage Device, prestali ste da se takmičite sa partnerom za prevlast u vezi i pronašli ste zajednički put. Magija trigona Merkura i Marsa donosi divan period u romantičnoj vezi. Vaša osećanja su iskrena i ne osvrćete se ka prošlosti, već uživate u svakom zajedničkom trenutku. Sreća je ponovo ispunila vaš dom!

Usamljene Device će preko prijatelja upoznati zanimljivu osobu koja će probuditi maštu. Možda ovaj odnos neće prerasti u ozbiljnu vezu, ali svakako će vas iznenaditi talas novih romantičnih osećanja. Nakon nekoliko sati razgovora, smeha i nežnosti, u vašem srce će ponovo goreti ljubavna vatra. Odnos sa kolegama na poslu je odličan i činite savršen tim. Na kolege možete da se oslonite, a oni će pratiti vaše ideje. Ako vam je potrebna pomoć da završite neki projekat, ne ustručavajte se. Mars vam šalje pozitivnu energiju, pa ćete lako obavljati svakodnevne aktivnosti.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: zašto nikada ne smete da zatvorite svoje srce

 Kvadrat Sunca i Meseca donosi nevolje, greške koje menjaju tok sudbine i nesporazume sa partnerom, piše Lovesensa. Ako ostanete smireni i pokušate da obuzdate svoju mračnu tajnu uspećete da sačuvate ljubav!

Nedeljni horoskop do 7. oktobra 2018. godine: kada novu ljubav kroji stara simpatijaNedeljni horoskop do 7. oktobra 2018. godine: kada novu ljubav kroji stara simpatijaNedeljni horoskop otkriva kome će otkrivanje laži promeniti život, a ko će ponovo osetiti sladak ukus ljubavi! Saznajte šta vaš…

Dragi Bikovi, na vašem polju ljubavi sprema se revolucija. Pod uticajem ste Saturna koji zahteva da se sve rešava brzo i drastično, ali vaš ponos ne dozvoljava da pokažete da ste nesrećni. Partner oseća vašu negativnu energiju, a sve dok ne razgovarate situacija će biti još gora. Otvorena komunikacija je ključ uspeha, a ukoliko ne pronađete kompromis, možda je vreme za kraj. Ne plašite se promena, one donose nova, lepša iskustva!

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženjeMesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženjeMesečni horoskop za oktobar otkriva ko će imati energiju i dobro raspoloženje, a ko zbog pojačanog nivoa stresa treba da razmisli…

Škorpije počinju da brinu bez razloga! Volite partnera, ali vam prošlost ne dozvoljava da živite u harmoniji. Zbog njegovih starih grešaka još uvek ne možete da mu verujete i tako zatvarate srce i ne pokazujete iskrena osećanja. Ljubav je večito nepredvidivo more, zato otpustite strah i pokušajte da vratite varnice u romantičnu vezu.

Pod uticajem trigona Merkura i Marsa, drage Vodolije,  uspećete ponovo da pronađete zajednički jezik i vezu sa partnerom. Vaš odnos postaje stabilan i zdrav i odlučili ste da se više ne vraćate u prošlost, već želite maksimalno da se posvetite zajedničkoj budućnosti. Već sada vam ide dobro, a zvezde predviđaju veliku sreću.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.