Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku snaga Univerzuma daje vetar u leđa

Dnevni horoskop - planete vam daju šansu da se ponovo povežete sa energijom ljubavi, a ovaj znak će u tome uspeti!

Dnevni horoskop - sekstil Meseca u Lavu i Venere u znaku Vage predstavlja dobar aspekt kada je u pitanju ljubav i romantični odnosi, piše Lovesensa. Mnoge brige će biti izbrisane, ljubav se razvija poput najlepšeg cveta, a u porodici će zavladati mir i harmonija. Evo koji znak privlači moćnu pozitivnu energiju...

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUBLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVeliki godišnji horoskop za Blizance- astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

Dragi Rakovi, sa partnerom više ne postoje rasprave i izgovori, već samo šansa da se ljubav neguje i raste. Njegovo srce se menja i okreće apsolutno ka vašim željama i potrebama, a nežnost koja će u narednom periodu biti pojačana daje šansu da se ponovo zbližite. Promenićete neke zajedničke planove i bićete spremni da se zajedno menjate i prilagođavate zbog ljubavi. Vreme je da sreća donese svetlost u vaše zaljubljene duše.

Usamljeni Rakovi oslobađaju se stidljivosti i strahova i napokon su spremni da naprave važene poteze kada je u pitanju ljubav. Tokom večeri očekuje vas divna romantična prilika, a vi je ovoga puta sigurno nećete propustiti.

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Na poslu vlada napeta atmosfera i prezasićeni ste, a nedostatak organizacije posla dodatno otežava stvari. Ako ste razmišljali o promeni posla, danas vas zvezde dodatno podstiču da se aktivirate na tom pitanju. Počnite da tražite bolje uslove i prilike, a Univerzum vam daje vetar u leđa.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.