Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku ljubavne iskre vraćaju osmeh na lice

Dnevni horoskop predviđa poslovni uspeh za jedan znak Zodiajka, ali pravu radost doneće mu ljubavna čarolija!

Dnevni horoskop - Mesec u Biku u trigonu sa Saturnom u znaku Jarca donosi odgovornost i talenat za organizaciju, piše Lovesensa. Iskoristićete svu energiju kako biste ostvarili najveće snove, a evo koji znak će u tome zaista uspeti...

Drage Device, danas ćete se potruditi da ulepšate dan svojoj voljenoj osobi. Želećete da pokažete koliko volite i da ste spremni da se menjate zarad ljubavi. Provedite dan zajedno, idite na večeru, zabavite se i pokažite da duh ljubavi i dalje živi u vašim srcima.

Devicu očekuje divna ljubavna priča, a Bika dobre promene: godišnji horoskop za podznake u 2019. godiniDevicu očekuje divna ljubavna priča, a Bika dobre promene: godišnji horoskop za podznake u 2019. godiniGodišnji horoskop za podznake: da li će se vama otvoriti vrata sreće u 2019. godini!

Razmislite o svojim osećanjima i šta očekujete od potencijalnog partnera. Ako očistite srce od negativnosti, lako ćete pronaći put do srodne duše. Moguće da ćete danas sresti zanimljivu osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od prijateljstva.

Vaša karijera kreće se uzlaznom putanjom. Sumnjali ste u svoje mogućnosti, ali ste ipak uzeli previše zadataka, a krajnji rezultat biće fantastičan. Pokušajte uskoro da odete na odmor i napunite baterije. Tako ćete biti spremniji za ostavrenje novih velikih planova.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Horoskop - očekuju nas 3 retrogradna Merkura u 2019. godini: da li ste spremni za njegove izazove

 

Merkur je retrogradan 2019. tri puta:

5. marta - 28. marta 2019. (u znaku Riba)

8. jula (u znaku Raka) - 1. avgusta 2019. (u znaku Lava)

31. oktobra - 20. novembra 2019. (u znaku Škorpije)

Kada se Merkur tranzitno kreće retrogradno, sve se stvari događaju na pogrešan način. Neke stvari na koje se utiče uključuju gotovo sve što je povezano sa dostavljanjem nečega od tačke A do tačke B.

Devicu očekuje divna ljubavna priča, a Bika dobre promene: godišnji horoskop za podznake u 2019. godiniDevicu očekuje divna ljubavna priča, a Bika dobre promene: godišnji horoskop za podznake u 2019. godiniGodišnji horoskop za podznake: da li će se vama otvoriti vrata sreće u 2019. godini!

Bilo da se radi o pošti, telefonskom pozivu nekome, prevozu, itd. Često i mi moramo da ponovimo svoje korake i ponovimo izvornu stvar koju smo pokušali da učinimo. To može biti jednostavno – ne možete nekoga nazvati telefonom ili mu ne možete isporučiti pismo koje odlazi negde drugde i mora se ponovo dostaviti.

Prilikom kupovine, nešto se može prevideti i morate se vratiti u prodavnicu, da zamenite ili vratite proizvod. Transakcija često nije potpuna ili zadovoljavajuća prvi put i prilagođava se drugi put.

Ovo može biti vrlo frustrirajuće jer utiče na različite aspekte vašeg života i vi osećate kao da gubite vreme radeći istu stvar dva puta kako bi ispala onako kako treba.

Oni koji imaju jak Merkur u svojoj natalnoj karti osetiće uticaj retrogradnog Merkura više nego bilo ko drugi. Merkur takođe vlada našim razmišljanjem i zato razmišljanje o našim odlukama koje donesemo dok je Merkur retrogradan, možemo kasnije potpuno promeniti.

Kao da postoji problem u procesu razmišljanja koji ometa normalan tok misli i utiče na naše razmišljanje tih nekoliko nedelja, a onda se sve vraća u normalu i možemo biti prilično iznenađeni nekim od odluka za koje smo shvatili da su neprikladne ili ne rade za naše najbolje interese.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.