Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak Zodijaka očekuje nova ljubav

Emotivna priroda ovaj znak Zodijaka sprečava da pusti nesrećne ljubavne uspomene u reku zaborava, ali zvezde su pripremile specijalan romantičan lek!

Horoskop za danas predviđa izazove i velike dileme za većinu Zodijaka, ali jedan znak će napokon otvoriti svoje srce za ljubav, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Ribe su najemotivniji horoskopski znak i teško leče slomljeno srce. Danas se podsetite zbog čega ste patili u prošlosti, priznajte greške i ohrabrite sebe da krenete dalje. Iz prethodnog iskustva mnoge Ribe su shvatile da treba da promene način posmatranja romantičnih veza, a ponavljanje greški iz prošlosti može da vas vrati na početak puta.

Izađite iz zone komfora u koju vas je zatočio strah i shvatite ljubav kao najlepšu avanturu. U petak postoji mogućnost da vam nepoznata osoba jasno pokaže simpatije. Zaboravite na strahove iz prošlosti i dajte tom romantičnom strancu šansu, jer nikad se ne zna u čijem srcu se krije srodna duša.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

3 MAGIČNA RITUALA ZA PRONALAZAK LJUBAVI: evo šta treba da uradite za ispunjenje romantičnih želja

Često se osećamo usamljeni i pomislimo da je srodna duša daleko od nas, ali mnogi su pokušali magičnim ritualima da pronađu put do ljubavi, piše Lovesensa.

1. Zapalite roze ili crvenu sveću, a zatim izgovorite lične želje za ljubav ili ih napišite na papir. Kada završite sa željama, zamislite sebe sa potencijalnom voljenom osobom na vašem omiljenom mestu. Važno je da ostanete smireni dok sveća ne izgori.

2. Kupite crvenu ili tamnoružičastu ružu i stavite je u prostoriju u domu u kojoj najviše boravite. Svi znamo da se ruže poklanjaju kao simbol ljubavi, a mnogi veruju da čuvanjem ovog cveta i njegovim mirisom privlačite romantičnu energiju.

3. Feng šui stručnjaci savetuju da u svom domu okačite slike na kojima su parovi, poput zaljubljenih parova, dve siluete, dva psa... Najbolje bi bilo da takve slike okačite u spavaću sobu, jer će tako romansa lakše pronaći put do vas.

Izvor: Lovesensa

Kako da iskoristimo isceliteljsku moć vode: ova kratka meditacija smanjuje stres i čuva zdravlje

Naš organizam se, u zavisnosti od uzrasta, u oko 70% sastoji od vode. Ali mi i dalje zaboravljamo koliko je jaka isceliteljska moć vode i konzumiramo gazirana pića, kafu, vodu sa ukusima i energetska pića. Čista voda je naš najbolji prijatelj na putu ka oporavljanju mentalnog i fizičkog stanja našeg organizma, kao i povećanju vitalnosti.

Šta je ZAZEN meditacija: 3 koraka za smiren um i čist osećaj sreće...

Sledeće vežbe će vam pomoći da iskoristite isceliteljsku moć vode, smanjite nivo stresa i ostanete zdravi:

1. Počnite sa dubokim udasima. Nastavite sa takvim disanjem dok se u potpunosti ne osetite opušteno, i svoje razmišljanje svedete na minimum.

2. Počnite zamišljanjem neke vode kao što je okean, potok, vodopad ili možda kiša. Zamislite ovu sliku u potpunosti, i onda pokušajte da zamislite zvuk te vode. Fokusirajte se samo na te slike i zvukove koji vam prolaze kroz glavu. Kako se osećate?

3. Sada zamislite kako uranjate u tu vodu. Vizualizujte kako se vaš stres, strah ili ljutnja topi čim voda dodirne vašu kožu.

Test vode otkriva vaše tajne i predviđa budućnost...

4. Završite vežbu sa nekoliko dubokih udisaja, i izađite iz meditacije osećajući se očišćeno i revitalizovano.

Izvor: Alpha Pisces

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.