Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak Zodijaka kuca na vrata uspeha, a Univerzum mu daruje obilje

Dnevni horoskop predviđa veliki poslovni uspeh i privlačenje obilja, ali ovu stvar jedan znak Zodijaka nikako ne sme da uradi!

Dnevni horoskop - konjukcija Urana i Meseca predviđa dinamične i neobične životne promene, a evo koji znak očekuje obilje i blagostanje, piše Lovesensa.

Horoskop - šta vašem znaku Zodijaka poručuje svemir: ove poruke Univerzuma donose sreću u budućnostiHoroskop - šta vašem znaku Zodijaka poručuje svemir: ove poruke Univerzuma donose sreću u budućnostiUniverzum ima jasne poruke za svaki znak Zodijaka!

Dragi Strelci, nakon napornog rada i truda, napokon vam Univerzum šalje vrednu nagradu! Danas posebno imate sreće na polju finansija, pa možete očekivati povećanje zarade ili novčani dobitak iz neočekivanog izvora. Važno je da izbegnete rizična ulaganja, pozajmice i zataškane dugove. Pokušajte da uštedite, jer vam dodatni novac može u budućnosti pomoći prilikom promene karijere ili u osnivanju vlastitog biznisa.

Ceo dan vam na polju ljubavi cvetaju ruže, ali veče može da donese određene nesuglasice. Razgovarajte otvoreno sa partnerom, poštujte njegove odluke i pokažite koliko vam je stalo. Ako budete iskreni, ostatak večeri provešćete uživajući jedno u drugom. Imate stalnu podršku porodice i prijatelja, a vi pokušajte da im posvetite više pažnje i pružite ljubav koju zaslužuju.

procitajte.jpg

Kako da se oslobodite negativne porodične karme: tehnika za borbu protiv karmičkih dugova iz prošlosti

Pravilo karme kaže da će se svaki dug pre ili kasnije naplatiti, jer u svemiru postoji savršeno knjigovodstvo. Možete preoblikovati svoju otplatu karmičkog duga u prijatniji doživljaj. Iako ne postoji univerzalno objašnjenje za ovu pojavu, najverovatnije je reč o porodičnoj karmi koja je blokirana određenim zaostalim ili nerešenim problemom iz prošlosti.

Sve što nam se događa u životu, bilo dobro ili loše svodi se na četiri osnovne emocije: strah, ljutnju, tugu i radost.

Šta je karma: 12 zakona snage naših delaŠta je karma: 12 zakona snage naših delaDa biste prestali da se plašite i počeli da razumete svet karme i reinkarnacije, potrebno je da poznajete i određena karmička…

Ukoliko imate utisak da vam se tokom poslednjih godina dešavaju isključivo loše stvari, to može biti pokazatelj da ste pod uticajem loše porodične karme. Da ovo stanje nije nepopravljivo dokaz su spiritualističke seanse tokom kojih se analizira porodična prošlost i razotkriva koren različitih problema i energetskih blokada.

Na ovim seansama može da se otkrije uzrok problema, ali i da se nađe rešenje.

U svom delu „Porodične veze“, govori nemački autor i ezoteričar Bert Helindžer govori upravo o ovoj temi. Ovaj pisac ističe da se određene porodične traume (kao na primer, članovi porodice o kojima se nerado govori ili ono koje većina ne priznaje ili ih se odriče) mogu prenositi iz generacije u generaciju postajući na taj način neka vrsta čvora koji ih neraskidivo vezuje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.