Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak Zodijaka danas štiti planeta ljubavi Venera

Strpljenje je danas najbolji savet zaljubljenima: ne žurite s onim što treba da traje večno...

Zvezde će danas mnoge navesti da sanjare i maštaju o nerealističnim planovima, ali jedan znak danas ima i posebnu zaštitu, piše Lovesensa

Rođeni u znaku Device osećaju snažne vibracije Venerine energije pa će želeti mnogo više vremena da provedu sa voljenima. Neće im biti lako da se posvete drugim obavezama, jer talasi čežnje postaju sve jači tokom dana. Uzdržite se od ljubomornih misli, kad se najzad budete sreli s partnerom, videćete da je razdvojenost samo pojačala strast.

I usamljene Device će pecnuti strelica ljubavi. Budite strpljivi, jer prebrzo započete veze ugrožava Mars u Vodoliji pa se mogu završiti isto tako brzo.

procitajte.jpg

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 22. septembra 2018. godine

Anđeoska karta za početak nedelje - Majka Isceljenja - ovo je karta koja pokazuje koja će tema biti najvažnija za vas u prvim danima nedelje. Anđeli traže da analizirate odnos sa majkom: želite li da budete poput nje ili je situacija potpuno suprotna? Pošaljite ova pitanja anđelima i budite otvoreni za odgovore koje ćete dobiti. Kada se ovi problemi razreše, vaše srce će biti slobodno da vas vodi u budućnosti. Bićete spokojni i osetićete kako mnogo jasnije vidite stvari. Dopustite da vam anđeli donesu ljubav i šansu da krenete napred.

U sebi imate neverovatnu moć - evo kako da je probudite: slušajte lekovite binauralne zvukove (VIDEO)U sebi imate neverovatnu moć - evo kako da je probudite: slušajte lekovite binauralne zvukove (VIDEO)Iscelite prošlost iz sadašnjosti. Preobrazite budućnost iz prošlosti. Odbacite stare ideje i situacije koje vam više ne služe.…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Muzika za manifestacije - karta za sredinu nedelje pokazuje koliko je muzika moćna alatka u procesu manifestacije. Pomislite na magičnu energiju koja se stvara kada slušamo, pevamo ili sviramo omiljenu pesmu. Muzika može podići nivo frekvencija koje otpuštate i zaštititi vas od loše energije. Pustite zabavnu pesmu kada želite da privučete radost dok vizualizujete. Kada se bavite planovima za koje vam treba dodatna hrabrost, slušajte moćnu muziku koja će u vama probuditi željena osećanja. Zatim iskoristite tu energiju da podignete vibracije sopstvenih manifestacija.

Ako tražite pomoć anđela, ovih 6 stvari treba da znate: kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromAko tražite pomoć anđela, ovih 6 stvari treba da znate: kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom"Videla sam kako se nerazumevanja i porodične razmirice rastapaju nakon zahteva za anđeoskim posredovanjem. Kad imamo osećaj da…

Karta za kraj nedelje - Danijel - kada se otvori ova karta, to znači da vam se šalje poruka u vezi sa brakom. Ukoliko ste anđelima postavili pitanje o vezi, moguće je da vam Danijel ukazuje da će se vaša sadašnja veza pretvoriti u brak. Ako vas je interesovalo koja je svrha vaše veze, velika je verovatnoća da je najpre potrebno da izlečite rane iz prethodnih odnosa, čak i onih iz detinjstva. Izdahnite bol i udahnite ljubav i novu energiju. Izdahnite svu bol, izdaju i strah iz prošlosti. Živite u sadašnjosti i dopustite sebi da budete voljeni.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.