Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak Zodijaka danas prati sreća u svemu što počne

Dobar je dan za početke, podseća dnevni horoskop, ali ovaj znak ima najviše sreće na startu danas...

Dnevni horoskop podseća da konjukcija Sunca i Meseca obeležava početak novog životnog ciklusa, tako da je povoljan trenutak za početak bilo koje nove aktivnosti, piše Lovesensa. ---- LINKOVATI TEKST ---

besplatna natalna karta.jpg

Ipak, Bikovi su se danas probudili sa više energije nego što je to bio slučaj danima do sad. Najzad! Zato su spremni da osvoje svet, upoznaju neverovatno zanimljive ljude i - svojim neodoljivim šarmom - osvoje prvo mesto u Univerzumu ljubavi.

Važno je samo da se oslobode daška nostalgije, jer budućnost nema dovoljno snage da ih sama izvuče iz prošlosti. Pređite u sadašnjost, dragi Bikovi, pogled će biti mnogo lepši, a osmeh neznanca slađi nego ikad.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

MESEČEV HOROSKOP DO 8. JANUARA: šta nam donosi svetlost punog Meseca u znaku Raka (LUNARNA ASTROLOGIJA)

Mlad Mesec u Strelcu, 18. decembra, savršena je energija optimizma, veselja i opuštenosti, baš kakva treba da bude za praznike. Dopustimo da se naši planovi razmašu, da nas vizije povedu gde srce želi da ode. Neka želje budu velike, jer što više tražimo od života, više ćemo i dobiti, ako se i sami potrudimo, naravno. Mlad Mesec uvek znači početak nečega što ćemo razvijati idućih pola godine. Za Blizance, Vodoliju i Lava nešto se važno i srećno pokreće u ljubavnoj vezi. Rak i Ribe kreću prema važnoj poslovnoj promeni.

Bik, Škorpija i Devica postavljaju novi temelj stabilnosti, posebno one finansijske. Ovan, Strelac i Vaga poželeće jasnije da izraze svoje stavove, dokazuju se znanjem, ovo je početak učenja i podučavanja, širenja horizonata. Za Jarca počinje uzbudljivo duhovno putovanje.

Napuštanjem svakodnevice i u prazničnom raspoloženju, uz prvu četvrtinu u Ovnu, 26. decembra, čini nam se da znamo kako da rešimo sve probleme koje imamo. Samopouzdanje i unutrašnji osećaj snage ohrabruju nas da u sebi donesemo neke važne odluke. Ovan i Vaga, Rak i Jarac najnestrpljiviji su, žele smesta da krenu u akciju.

HOROSKOP DO 26. JANUARA 2018: otkrijte šta vam donosi Mars u znaku Škorpije

Uz sjajnu svetlost punog Meseca u Raku, 2. januara, jasno ćemo videti neke događaje iz prošlosti i njihovo značenje. Sa bliskim osobama spremni smo da podelimo intimna razmišljanja, pa i tajne. Teško nam je da se otrgnemo iz topline doma kako bismo zakoračili u novu godinu. Zapitajmo se šta nam daje osećaj sigurnosti. Ovan, Lav i Strelac lakše će krenuti napred ako reše teške zadatke koje su gurali pod tepih, posebno one vezane uz porodicu. Oproštaj je čarobna reč. Rak, Ribe i Škorpije znaju da je ljubav ono što im daje sigurnost.

Pokazaće šta je romantično i snažno. Jarac, Devica i Bik imaju silnu potrebu za druženjem, glavni su organizatori zabava, prijateljima će otvoreno pokazati koliko su im važni. Blizanci, Vaga i Vodolija osvestiće da im je materijalna strana života važnija nego što su mislili pa odlučuju ozbiljno da rade na finansijskoj sigurnosti.

Opadajući Mesec, njegova druga četvrtina, 8. januara je u Vagi pa je to pravo vreme da nešto pustimo. Pustimo očekivanja koja smo sami sebi nametnuli nadajući se da ćemo tako biti bolje prihvaćeni i ostaviti utisak uspešnosti. Ne moramo ispunjavati očekivanja drugih, podsetimo se na to da prvo moramo prihvatiti sami sebe!

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.