Dnevna doza dobrog horoskopa - ovaj znak Zodijaka danas kreće na sedmo nebo

Sačuvajte smirenost danas...

Dnevni horoskop - kvadrat Merkura i Marsa - ukazuje na vrlo težak aspekt za većinu horoskopskih znakova - moguću uznemirenost, napetost, pa čak i verbalnu agresivnost, piše Lovesensa.

Ovaj aspekt, ipak, podstiče i mentalnu aktivnost, nove i neobične ideje.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Takav, drugačiji pristup, donosi i srećan dan Blizancima, koji uspevaju da s partnerom ostvare anđeoski mir i harmoniju, kao na sedmom nebu. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju povoljne najave u vezi s inostranstvom. Moguće je da često mislite na nekog ko nije u zemlji ili da ćete uskoro sresti nekog zanimljivog stranca.

U odličnoj ste formi, kako fizičkoj tako i psihičkoj, a na poslovnom planu svi projekti dobijaju podršku. Ohrabrite i ostale članove tima, rezultati neće izostati!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Šta nam donosi retrogradni Merkur u Ovnu: evo za šta su najpovoljniji dani do 14. aprila 2018. godine

Merkur će biti retrogradan u Ovnu od 22. marta 2018. godine i to od poslepodnevnih sati, posle 13h. Pre nego što je promenio pravac, već poslednjih nekoliko dana on se stacionirao na 16. stepenu Ovna. Usporio je tada svoje kretanje i, kako je u konjukciji sa Venerom, doneo je nekima kolebanje u donošnju odluke, odugovlačenje, zastoj, čekanje koje je imalo uticaja na vesti, komunikaciju, dogovore ili novac. Kako je Mars, koji utiče na Merkura, u Jarcu, potrebno je biti istrajan, uporan, ali i uložiti veći trud, biti radan i odgovoran u svim poslovima i komunikaciji.

U narednom periodu doći će do ponavljanja nečega, ili mogućnosti da se vratite na nešto od ranije, što treba da poboljšate, popravite, završite. Za povratak na ranije ovaj retogradni Merkur je povoljan.

Merkur umanjuje pažnju, te se mentalne aktivnosti odvijaju nešto sporije, odnosno traže ponavljanje, više udubljivanja, kao i korišćenje znanja iz prošlosti. On definitivno donosi preispitivanje, predomišljanje, dvoumljenja u donošenju odluka, koje su ako se donesu pod njegovim uticajem, u oblasti koja je sada pod uticajem retrogradnog Merkura, nepouzdane i promenljive.

Astrolog objašnjava: šta je retrogradni Merkur i kakav uticaj ima na naše živote...

Nije povoljno vreme za kupovinu sportske opreme, automobila, posebno ne polovnog, jer će biti puno kvarova i nećete dobro proći, posebno od 3. do 6. aprila.

Merkur je u konjukciji sa Venerom, pa su 22. i 23. marta mogući susreti sa nekim osobama u prošlosti. Biće to susreti i ljubavni, i prijateljski ali i poslovni. Dok je Merkur retogradan, nije povoljno vreme za nove kontakte, jer neće potrajati, ili će biti zaastoja u tom odnosu, posebno ako Merkur vlada vašom 3, 5, 7. 11. kućom u natalu.

Od 22. marta Merkur nas stalno vraća, a nekima će to prijati, dok drugima ne - u zavisnosti od toga kakve vam aspekte pravi sa natalnim planetama. Očekujte i ponavljanje neke situacije s vama važnim autoritetom, a ako čekate važnu vest, povoljni datumi su 1. i 2. april. Zatim je od 3. do 6. aprila moguće i ponavljanje nekog konflikata, rasprave, ili vest koja može da vas uznemiri mada je očekujete od ranije. To su dani kada će Merkur biti u kvadratu sa Marsom i Saturnom. Zbog nedostatka pažnje, impulsivnosti, ili brzine moguće su greške i saobraćajne nesreće. Zato budite oprezni u saobraćaju. Moguće su i saobraćajne kazne i zabrane. Takođe, moguće su i razne druge kazne, posebno ako očekujete neku odluku od ranije. Ne zaboravite da retrogradnost Merkura znači i da ta odluka ne mora biti konačna.

Dobro je da dok Merkur ide retorgradno da ponovo učite ili utvrđujete nešto što ste ranije učili, ili pak prepravljate, korigujete i nastojite da poboljšate nešto što ste pisali. Mnogi se vraćaju čitanju knjiga koje vole i to će vam prijati.

Retrogradan Merkur je dobar da uspostavite kontakt s dragim osobama iz vaše prošlosti, prijateljima ili bivšom ljubavlju. Vreme je da raščistite neki nezavršen odnos, ili da se ponovo sretnete s rođakom od kojeg ste se udaljili. Pravo je vreme da obnovite stara prijateljstva, ili neki drugi odnos. Ako vam je Merkur vladar 5. kućom, odnosno ako vam je peta kuća u Blizancima, ili u Devici, postoji mogućnost obrnavljanja stare ljubavne veze.

Povoljni dani za to su 22. i 23. mart, dok je Merkur u konjukciji sa Venerom i 1. i 2. aprila dok je u konjukciji sa Suncem. Tada vam predstoje susreti s dragimosobama koje možda dugo niste videli. Biće vam prijatno, ali sa obnavljanjem veza budite oprezni, ne žurite, dobro razmislite, kako ne biste opet upali u slične situacije, ili probleme. Oni koji imaju predispoziciju za tako nešto, što se vidi iz natala, koji imaju u natalu retrogradni Merkur, ili vladara u 5. kući ljubavi, ili 11. prijateljstva ili neki drugi pokazatelj za to, oni to mogu da slobodno urade.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.