Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak treba da uradi jednu važnu stvar za vikend

Dnevni horoskop predviđa ljubavne dileme, ali i neverovatnu želju za poslovnim uspehom!

Dnevni horoskop - sekstil Meseca i Marsa podseća da više pažnje treba da posvetimo socijalnom i ljubavnom životu, ali ovaj znak ne želi da prestane da traga za poslovnim uspehom, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Venera, Jupiter i Sunce danas stvaraju prijatnu atomosferu na polju karijere za rođene u znaku Blizanaca. Na poslu napokon možete da predahnete jer se vaša očekivanja ostvaruju. Veoma ste ozbiljni u poslu i želite da se pokažete u najboljem svetlu, ali vaša energija je na izmaku. Poslušajte savet zvezda i odmorite za vikend, jer vas početkom naredne nedelje očekuje nova odgovornost.

Danas se pitate zašto još uvek niste pronašli partnera i koji kvaliteti vam nedostaju da biste imali ispunjen ljubavni život. Odgovor je vreme i želja za zabavom. Pokušajte da se oslobodite stega, teških misli i rasteretite um. Zabavite se i uživajte, a ljubav će iznenada doći.

procitajte.jpg

HOROSKOP za vatrenu ljubav, strast i ljubomoru: evo šta nam donosi čudesna Venera u znaku Škorpije

Venera je u znaku Škorpije, ali će ovoga puta praviti dobre tranzite. Seksepil, erotika i zavođenje su neizostavni deo ljubavnih događaja kada je Venera u znaku koji je vezan za misterije i seksulanost. U ovom periodu nestaje tolerancija i usklađuvanje, jer se sada intenzivno želi neko ili nešto, i ne pristaje se na kompromis.

Ovo je vreme kada su moguće tajne veze, skrivene želje, ljubavi koje nastaju u period koji je kritičan, ili kada se dešavaju neprijatne situacije. Nekad je to na mestima koje odišu atmosferom tajanstvenosti, opasnosti ili gde se vodi neki vid borbe između svetla i tame.

Želje su duboke i snažne, a osećate se fatalno, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpiji. Za vas je ovo značajan period, kada će se ispoljiti sve ono što vaša Venera nosi u natalu i kada postoji veća mogućnost ljubavnih dešavanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, oko 13, 20 i 21. novembra. Ljubav i seksulanost se stapaju. Ljubavne želje i žrtvovanje zbog ljubavi biće pojačano kada Venera bude u konjukciji sa Jupiterom u Škorpiji i ujedno u trigonu sa Neptunom u Ribama, oko 12. i 13. novembra. Jupiter sve pojačava, a tokom tih dana doneće nekome zadovljstvo i uživanje u ljubavi, a drugima veći dobitak, pojačan apetiti, uživanje u hrani ili u trošenju novca.

Pod uticajem Venere u Škorpiji lepa dešavanja će pre svega osetiti vodeni znaci: Škorpije rođene oko 2. do 7. novembra, martovske Ribe i rođeni početkom jula, a nešto manje osobe rođene početkom septembra i početkom vladavine Jarca, kao i oni koji imaju neku planetu ili vrh prve, četvrte, sedme, ili 10. oko 11. stepena u Škorpiiji.

Venera u Škorpiji je u izgonu i donosi mogućnost da dođe do nekih ne baš uvek prijatnjih dešavanja, da dođe do pojačane ljubomore. Strepnja i strah remete ljubavnu vezu, posebno ako imate Veneru u Biku, Lavu ili Vodoliji u natalu. Nekima će njen položaj odgovarati, onima koji imaju Veneru u Škorpiji, Raku, ili Ribama. Njima će ova Venera doneti zadovoljstvo i erotsko uživanje o kojima sanjare. Ovo je vreme kada će se voleti inetenzivno, strasno ili isto tako prezirati. Nema ljubavi u kojoj nema mlakih osećanja i zabušavanja. Sada se ne oprašta prevara i ona duboku boli.

Ovo je vreme kada se može ući i u neki izazovnu, fatalnu ili opasnu vezu. Dok Venera prolazi Škorpijom, Mars je u padu u Vagi i postoji recepcija među njima. To i nije tako loše, jer niti je Mars dovoljno jak, niti Venera. Mars u Vagi je više zainteresovan za ljubav, privlači ga ženska lepota i šarm, ali je neodlučan, dok Venera u Škorpiji očekuje potpuno predavanje u ljubavi. Njoj će smetati neodlučnost, nedostatak snage ili hrabrosti. Mars u kvadratu sa Plutonom tokom 18, 19 i 20. novembra, što uslovlja neki vid borbe, kod nekih javlja ljutnju, napor, ali i mogućnost sukoba, konflikata i povreda.

Budite pažljivi i izbegavajte konflikte ako niste spremni na borbu koja iscrpljuje. Kako je 18. novembra mlad Mesec, konflikti koji počinju sa njim, mogu da potraju ceo lunarni mesec, sve do 19. devcembra. Sudske parnice dovode pre do kažnjavanja i nisu prijatne u ovom periodu. Venera pravi sekstil sa Plutonom, pa će oni koji su pod njenim uticajem, Vage i Bikovi bolje da prođu u ovom periodu. Venera je u egzaktnom sekstilu sa Plutonom 20. i 21. novembra, što će doneti transfomaciju ili totalnu promenu neke veze ili osobe. Jake strasti i jaka privlačnost će neke koji su se posvađali zbližiti tih dana. Drugi će ući u neku vezu u kojoj ima nezapamćenih, dubokih strasti i neodoljive privlačnosti. Vulkan želja, jaka snaga zavođenja i ljubavno osvajanje će dominirati u ovom periodu.


Ako vam Venera prolazi drugom, odnosno ako vam je podznak u Vagi, postoji mogućnost većih promena na finansijskom planu, a za nekih i znatnih dobitaka kroz sopstvenu zaradu. Ukoliko je podznak u Ovnu, 8. kući, novac ili neko nasledstvo je moguće od drugih. Povoljno je vreme i za neku značajnu finansijsku transakciju, ulaganje, dobijanje nekog kredita ili donacija.

podznak besplatno

Venera u Škorpiji će osobama koje imaju sunčani znak u Škorpiji ili podznak pomoći da zavedu, opčine ili probude ljubavne strasti. To možete učiniti ako pobedite strah i budete spremni da pokažete svoje čari. Posebno će joj to uspeti kada bude u sekstilu sa Plutonom oko 20. i 21. novembra. To je vreme koje pojačava strasti, može da dosnese intenzivne ljubavnu strast i nezapamćena erotska zadovoljstva. Ljubavne varnice će prštati na sve strane, pa ako niste spremni na sve ili ništa, budite oprezni, jer ovde nema sredine, voli se ili prezire. To najbolje znaju oni koji imaju u natalu Veneru u Škorpiji i koji se susreću sa ljubavnim iskustvima koja su snažna, jer se osoba sa Venerom u Škorpiji predaje ljubavi do kraja kada voli. A u takvoj ljubavi nisu bezazlane, ali pre svega prema sebi.

Zavođenje je u ovom periodu je praćeno neodoljivom magnetskom privlačnošću. Plodnost je u ovom periodu veća, posebno dok Mesec bude bio u vodenim znacima u Raku 7. novembra ili u Škorpiji 17. novembra u konjukciji sa Jupterom, Venerom ili u Ribama, 28. novembra dok bude u trigonu sa Venerom u Škorpiji. Period zavođenja i neobičnih ljubavi koje mogu da budu izuzetne, ako se veruje u ljubav biće i kada Venera u Škorpiji bude u trigonu sa Neptunom u Ribama oko 12. i 13. novembra. To je povoljan period i za uživanje u lepoti, zadovoljstvima, ali i odnosima sa strancima i umetnicima.

Budite oprezni dok je Venera u Škorpiji da od ljubavnog žara, ne dođe do ljubavnih razmirica, praćene žestokom ljubomorom može doći i to može razoriti vašu ljubavnu sreću. Ovo je vreme kada može da bude i ljubavnih svađa, ljubomorne scene za filmove i neusklađenih ljubavnih želja i potreba. Kako će se na vas to odraziti uticaj Venere u Škorpiji zavisi od položaja natalne Venere, ali je izvesno da će u ljubavi će biti više izazova i opasnosti. To ćete osetiti, posebno ukoliko ste skloni takvim odnosima, odnosno ako imate Veneru u Škorpiji ili neki aspekt između Venere i Plutona u natalu.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.