Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak stvara magičan štit oko svoje aure

Dnevni horoskop najavljuje savršene trenutke za ponovnu bliskost...

Dnevni horoskop - opozicija Marsa i Meseca začaraće sve koji su slepo zaljubljeni i odjednom će videti mane, probudiće se sukobi i tenzije, ali jedan znak Zodijaka neće dozvoliti da mu bilo šta danas slabi auru, piše Lovesensa.

Device koje su u vezi danas će imati neverovatnu harizmu i smisao za humor, pa će njihov šarm, osmeh i dečija razigranost ponovo probuditi vulkan strasti kod partnera. Međutim, drage Device, nemojte previše da zahtevate od partnera, jer tako možete upropastiti savršen trenutak da se ponovo zbližite.

Energetske rupe su magnet za negativnost: evo kako da očistite svoje energetsko polje i otvorite srceEnergetske rupe su magnet za negativnost: evo kako da očistite svoje energetsko polje i otvorite srceŠto je iskustvo bilo bolnije i teže; što smo iskusili više takvih teških i traumatičnih iskustava, to će i energetske rupe u…

Usamljene Device već dugo se vode pesimističkom mišlju da je teško upoznati zanimljivu osobu vrednu ljubavi jedne analitičarke oštrog uma. Danas vas ta pogrešna vodilja napušta i napokon prestajete da čekate na ljubav, već se aktivirate na polju romantike i strasti. Zavodite, zabavljajte se i družite, a ko zna, možda neočekivano sretnete ljubav svog života. Na poslu sve ide po planu i zvezde vam daju neverovatnu podršku. U nepoznatim poslovnim vodama lako se snalazite, ali kad niste apsolutno sigurni u vezi s nekom odlukom, razmislite još jednom i odvojite bitno od nebitnog. Finansijska situacija je stabilna, ali izbegnite rizična ulaganja novca.

procitajte.jpg

Kineski horoskop za jun 2018. godine

Kineski horoskop za jun 2018. godine najavljuje snagu reči i vremena - mnogo čekanja, važni razgovori i spremnost da kažete i čujete obeležiće mesec Zemljanog Konja koji počinje 14. juna, piše Lovesensa.

Ako uspete da uskladite svoj put sa putanjama partnera, prijatelja i kolega, pred vama je vreme pogodno za radikalne promene. Ipak, neće biti tako lako prihvatiti sve novo što vam se nudi, naročito ako vam nije ponuđeno nežno i delikatno.

Rođeni u znaku Pacova osećaju da je kucnuo čas za promene u ljubavi, kakve su prognoze za usamljene pripadnike ovog znaka, pročitajte OVDE.

Zmajevima se nudi potpuni preokret, a ko će verovatno morati da napusti mesto broj 1, pročitajte OVDE. 

Zec će ovog meseca imati susret i s prošlošću i sa budućnošću - kako se to može završiti? Pročitajte OVDE.

Kompletan kineski horoskop za sve znake za jun 2018. godine pročitajte OVDE.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.