Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak pravi važan korak na putu ka večnoj ljubavi

Dnevni horoskop za 9. april 2019. godine - kada se u našoj duši probudi energija ljubavi!

Dnevni horoskop - kvadrat Sunca i Saturna stavlja nas na životni test, piše Lovesensa. Moguće da će se neke odluke pokazati kao pogrešne ili ćete imati finansijskih problema... Međutim, jedan znak Zodijaka zna kako da položaj planeta iskoristi u svoju korist...

Dragi Bikovi, i posle velikih dilema i sukoba, ponovo ste u partnerovom zagrljaju. Shvatili ste koliko su vaše brige bile neosnovane. On je vaša srodna duša, neko ko razume šta želite da kažete čak i kada ćutite. Sigurni ste da se vaš odnos odvija u pozitivnom smeru. Pronađite vreme za zajednički hobi ili zajedno vežbajte. Tako ćete još više ulepšati svoj odnos.

Nedeljni horoskop: Blizanci traže srodnu dušu, a Jarca prati svetlost uspehaNedeljni horoskop: Blizanci traže srodnu dušu, a Jarca prati svetlost uspehaNedeljni horoskop do 14. aprila 2019. godine - ponekad morate rizikovati da bi snovi počeli da se ostvaruju!

Slobodni Bikovi upoznaće neka nova lica, ali jedna osoba izazvaće u vašem srcu ljubavne žmarce. Teško kontrolišete emocije koje su vas preplavile, ali budite strpljivi. Sačekajte najbolji trenutak i napravite prvi korak. Prati vas zvezda ljubavi. Na poslu vas očekuje naporan period, ali počinjete da dobijate vredne nagrade za svoj trud. Kolege i nadređeni vas podržavaju. Moguće da vam veče donosi zanimljiv susret i dobru poslovnu ponudu.

Stres na poslu loše utiče na vaše zdravlje, a najbolji štit od napetosti je meditacija!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.