Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak prate dobro raspoloženje i sreća u ljubavi

Dnevni horoskop predviđa koji znak će iz kritičnih situacija izaći kao pobednik, a njega prati i talas neverovatne pozitivne energije!

Dnevni horoskop - opozicija Meseca u znaku Lava sa Marsom u znaku Vodolije ukazuje na pojačane emocije i želju da ponovo proživimo prošlost, a naročito će uticati na ženski pol, piše Lovesensa. Međutim, jedan znak Zodijaka spreman je da rizikuje i otvori srce kako bi osetio blagodeti srećnog života.

Dragi Lavovi, odlučili ste da se oslobodite strahova i spremni ste da se ponovo ukrcate na brod srećnih ljubavi. Ništa ne može da ugrozi vaše dobro raspoloženje, a energija kojom zračite čini da ste vrlo privlačni suprotnom polu. Moguće je da ćete uspostaviti kontakt sa jednim poznanikom koji vam se odavno sviđa. Iako sada izgleda kao prolazna ljubavna avantura, njegov pogled i reči iskrene ljubavi brzo će vas razuveriti.

Moguće je da ćete na poslu imati problema u komunikaciji sa kolegama i poslovnim parnerima. Možda će vam neko važan otkazati pomoć ili sastanak, ali vi nikako nemojte izgubiti kontrolu. Vreme je da pokažete koliko se dobro snalazite u kritičnim situacijama, a vaše sposobnosti neće proći nezapaženo.

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za sutra: kada nostalgija promeni ljubavne planove

Kvadrat Venere i Saturna ukazuje na neočekivane dešavanja i promene koje će mnogima poremetiti savršen životni balans, piše Lovesensa. Planete emituju energiju koja će učiniti da budemo previše emotivni i nostalgični, a evo kako će se to odraziti na polje ljubavi!

Horoskop za oslobađanje od negativne karme: evo šta treba da izbegavate dok traju izazovni aspekti Marsa i Urana (do 4. oktobra 2018. godine)Horoskop za oslobađanje od negativne karme: evo šta treba da izbegavate dok traju izazovni aspekti Marsa i Urana (do 4. oktobra 2018. godine)Uran i Mars donose velike promene i izazove koji menjaju put sudbine, a evo šta nam horoskop predviđa do 4. oktobra 2018. godine!

Dragi Ovnovi, svesni ste da je vaša ljubavna priča doživela krah i želite nešto da naučite iz greški koje ste napravili u prošlosti. Spremni ste za dobre promene, ali vam na putu transformacije teškoće zadaje nostalgija. Stalno se pitate zašto niste uspeli, a važno je da shvatite da je pred vama period novih ljubavi koje donose radost, a ne razočaranja. Ne osvrćite se i otvorenog srca prihvatite dobre promene.

Ovo je savršen dan za romansu, dragi Blizanci! Osećate se kao da ste na početku veze i savršeno se zabavljate sa partnerom. Lepršava i zavodljiva mladalačka ljubav ponovo se uselila u vaša srca, a ovog leta očekuju vas nezaboravne zajedničke avanture. Magija ljubavi ponovo je "začinila" vašu vezu!

Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Lavlja vrata ostaće otvorena od 8. do 14. avgusta 2018. godine - evo šta treba da uradimo da bismo privukli dobru energiju za…

Ako ste rođeni u znaku Lava, nema potrebe za ljubomorom, jer partner sanja samo o vama. Napokon ćete shvatiti koliko vas voli, jer svaku vašu reč "upija" i želi da sazna šta mislite, a njegova podrška vam puno znači. Neverovatno prija pažnja koju vam poklanja, ali pazite da ne probudite veliki ego i razbijete ovaj magičan krug ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.