Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak postaje magnet za ljubav i nove uspehe

Dnevni horoskop - ljubav vam daje snagu da se ostvarite na svakom polju...

Dnevni horoskop - Opozicija Jupitera i Meseca donosi male nevolje i jačanje vatrenog temperamenta, ali jedan znak će uspeti nepovoljan položaj planeta da preokrene u svoju korist, piše Lovesensa.

Drage Vodolije, danas vam je partner prioritet i osećate se neverovatno zadovoljno kada je u pitanju ljubavni život. Otvorili ste srce i želite partneru da otkrijete emocije koje su skrivene u vašoj duši. Vaša veza postaje stabilnija, ali pazite da previše ne ograničavate partnera. Dajte mu slobodiu i prostor, a on će na svoj način pokazati koliko mu je stalo do vas.

Da li ste spremni za period Vatrenog Tigra: kineski horoskop otkriva kakva nas karma prati do 6. marta 2019. godineDa li ste spremni za period Vatrenog Tigra: kineski horoskop otkriva kakva nas karma prati do 6. marta 2019. godineMesečni kineski horoskop do 6. marta 2019. godine - evo šta nam donosi period Vatrenog Tigra u kombinaciji sa godinom zemljane…

Usamljene Vodolije osvajaju šarmom, pa će mnogi želeti da se nađu u njihovom društvu. Vaša aura je očišćena od negativnosti, zračite divnom energijom i postajete magnet za ljubav. Na polju karijere vaša kreativnost dolazi do izražaja, a odlično se snalazite i u komplikovanim projektima. Uran u sekstilu sa Suncem donosi drugačiji pogled na svet, pa ćete primetiti neke mogućnosti koje su vam ranije bile nepoznate. Iz svake životne situacije izlazite kao pobednik.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos2

Horoskop - zašto moramo da budemo oprezni u narednim danima: evo kakva nam iskušenja donosi spoj Marsa i Urana

 

Danas su planete Mars i Uran udružile svoje snage u znaku Ovna. Planeta Mars u astrologiji označava fizičko/instinktivnu narav i simbolizuje našu sposobnost da se dokažemo i da nametnemo svoju volju, dok Uran predstavlja prasak, iznenadne događaje i višu silu. Sudar ovih planeta događa se vrlo retko, a donosi nešto neočekivano na šta ne možemo da utičemo.

Koji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom

Susret Marsa i Urana u nama će podstaći želju da podvučemo crtu na dosadašnje odnose i delovanja i da se oslobodimo svih situacija koje su nam izazivale stres i koje su nas ograničavale. Takođe nas podstiče na slobodnu volju, ali i na bunt. Kako se spoj planeta događa u znaku vatrenog Ovna, koji je po prirodi impulsivan, agresivan i nestrpljiv, može doći do konfliktnih i rizičnih situacija. Treba oprezno pristupati svim odnosima i promenama koje želimo da napravimo. U suprotnom bi moglo doći do sukoba.

Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 18. februaraNedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 18. februaraNedeljni ljubavni horoskop - Ribe očekuju lepe emocije i strast, a Rak će biti nezdovoljan ljubavnim životom!

U ovoj nedelji mir će nam biti preko potreban, što će biti teško izvodljivo s obzirom na ovakvo planetarno delovanje. Ipak, ovu retku situaciju možemo da preokrenemo i u svoju korist. Ovih dana ćemo biti ohrabreni da donesemo odluke na koje se već duže vreme nismo usudili. To može biti pokretanje novog projekta, reorganizacija, prekid loših odnosa... Može se dogoditi ono što je trebalo već davno pre. Važno je samo dobro promisliti o svim odluka i ne nagliti s njima. Ništa ne treba preduzimati u ljutnji i besu, već smireno i promišljeno.

Preporučuje se oprez prilikom korišćenja različitih aparata, alata, struje i vatre, a nikako se ne preporučuje odlazak na mesta i putovanja koja su potencijalno opasna. Takođe, biće povećan rizik od nesreća pa posebno trebamo biti oprezni i u saobraćaju.

Izvor: Miss7

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.