Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak osvaja čarolija letnje ljubavi

Dnevni horoskop otkriva ko će doživeti pravu letnju romansu!

Kvadrat Plutona i Meseca donosi jaku želju da poboljšate ljubavne odnose i probudite stare strasti, a evo koji znak će uživati u izuzetnoj naklonosti planeta, piše Lovesensa.

Ljubavni horoskop za danas: kada magija Venere otkrije vešto skrivene romantične tajneLjubavni horoskop za danas: kada magija Venere otkrije vešto skrivene romantične tajneLjubavni horoskop vas podseća da magična Venera, planeta ljubavi i obilja, nije zaboravila na vas i vaše snove!

Rođeni u znaku Strelca, ponovo ste se zaljubili i pokazali svoju romantičnu stranu! Uživate što svakog dana jednu osobu sve više upoznajete, ali niste sigurni da li ste se upleli u zamku prolazne letnje ljubavi ili ste na početku jedne ozbiljne romantične veze. Zvezde vas podsećaju da previše razmišljanja unapred može da donese samo glavobolje. Zato se opuistite i uživajte u svakom trenutku. Pustite stvari da se prirodno razvijaju, a ako je suđeno, sve će biti kao iz vaše mašte.

Očaravajuća muzika koja prenosi neverovatnu energiju reke Gang: ova melodija donosi mir i isceljenjeOčaravajuća muzika koja prenosi neverovatnu energiju reke Gang: ova melodija donosi mir i isceljenjeNeverovatna melodija koja pomaže da se opustite i izbegnete stres - slušajte muziku koja je inspirisana lepotom reke Gang!

Mars vam daje moćnu pozitivnu energiju i sigurni ste da ćete se ostvariti na polju karijere. Spremni ste da istražujete, učite i dobro razmislite pre nego što napravite važne poteze. Iako volite da radite po strogim pravilima ili po rutini, Merkur pomaže da nađete put iz "staklenog zvona" i u sebi probudite kreativnost i neverovatne ideje.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ponekad je najbolje da zauvek odete i zaboravite: ova priča pomaže da donesete najbolje životne odluke

Ti imaš pravo da napustiš svaku situaciju u kojoj ne vidiš sebe. Ti imaš pravo da odeš iz bilo koje životne priče koja ti se ne sviđa.

Ti imaš pravo da odeš iz grada koji guši tvoju svetlost i ne dozvoljava da svetliš jače.

Ti imaš pravo da uzmeš svoje torbe i počneš ponovo negde, na drugom mestu, ti imaš pravo da promeniš svoj život.

Ti imaš pravo da napustiš posao koji mrziš, čak i ako ceo svet kaže da to ne činiš. Ti imaš pravo da tražiš ono što će da te motiviše da ustaješ svakodnevno iz kreveta do kraja života.

Priča o drvetu želja: evo kako da testirate svoju snagu voljePriča o drvetu želja: evo kako da testirate svoju snagu voljeKada stojite pod svemogućim drvetom želja svoje snage volje, pripazite da želite dobre stvari i nemojte usmeravati svoju punu…

Ti imaš pravo da odeš od nekoga koga voliš, a ko se loše odnosi prema tebi. Ti imaš pravo da staviš sebe na prvo mesto i odeš, ako pokušavaš iznova i iznova, a ništa se ne menja.

Ti imaš pravo da odeš od loših prijatelja, ti imaš pravo da se okružiš ljubavlju, ljudima koji te podržavaju i pomažu. Ti imaš pravo da uzmeš energiju koja ti je potrebna u životu.

Ti imaš pravo da oprostiš sebi velike i male greške, ti imaš pravo da budeš dobar prema sebi, pogledaš se u ogledalo i sviđaš se sebi.

Ti imaš pravo da se oslobodiš sopstvenih očekivanja.

Ponekad mislimo da je odlazak nešto loše, kao da znači predati se i opustiti ruke. Ali ponekad je odlazak najbolje što možete učiniti za sebe.

Kako da za samo 10 minuta postanete srećnija osoba: ovako se privlači talas euforijeKako da za samo 10 minuta postanete srećnija osoba: ovako se privlači talas euforijeNaučno istraživanje koje će vas motivisati - evo kako da postanete euforični i pozitivni za samo 10 minuta!

To vam omogućava da promenite vektor svog života, počnete ispočetka, otkrijete sebe i svet. Ponekad odlazak znači spasenje sebe od zaglavljivanja na pogrešnom mestu sa pogrešnim ljudima.

Otići znači otvoriti vrata promenama, rastu, mogućnostima i oslobađanju.

Uvek imate mogućnost da odete dok ne nađete svoje mesto i to što vas čini srećnim.

Čak imate pravo da ostavite svoju prošlu verziju sebe iza sebe i stvorite novu.

Izvor: Beba Mur

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.