Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak ostvaruje snove uprkos negativnom uticaju planeta

Dnevni hortoskop - negativan kvadrat Venere i Marsa donosi velika iskušenja, ali ovaj ima moćnu energiju koja ga štiti od prepreka i problema!

Dnevni horoskop - kvadrat Venere i Marsa donosi tenziju u porodične i ljubavne odnose, a mnogi parovi bižće u krizi zbog uticaja okruženja i ljubomore, piše Lovesensa. Međutim, jedan znak Zodijaka je spreman da se suoči sa preprekama, ne odustaje od svojih snova i zbog iskrene vere i želja prati ga sreća...

Mesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraMesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraDa li je vašem znaku u septembru suđena nova ljubav, ispravljanje grešaka i pomirenje - evo šta predviđa mesečni horoskop!

Dragi Lavovi, uprkos negativnom uticaju planeta, danas vas prati sreća. Ništa ne prepuštate slučaju, pa tako pokušavate da pronađete zajednički jezik sa partnerom i rešite svaki problem. Vaš znak je poznat po vatrenom temperamentu i dominaciji, ali sada ste spremni za promene i zbog toga odnos sa partnerom postaje stabilniji. Ljubavna harmonija je blizu, samo nastavite da se trudite i Univerzum vam šalje dobre vibracije.

Za usamljene Lavove zvezde predviđaju zanimljiv susret sa osobom koja će ostaviti i više nego dobar utisak. Napravite prvi korak, jer neke romantične šanse se ne ponavljaju tako često. Na poslu vas očekuje više odgovornosti i moguće je da ćete dobiti zadatak koji će za vas biti veliki test. Dajte sve od sebe i pokažite se u najboljem svetlu, a moguće je da ćete već do kraja dana dobiti lepe vesti o povećanju zarade i napredovanju.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: kome kvadrat Meseca i Jupitera ugrožava ljubavnu harmoniju

 

Opozicija Sunca i Neptuna ukazuje da ćete živeti u svetu mašte, daleko od realnosti u kojoj vladaju problemi i izazovi, piše Lovesensa. Možda je najbolje da u narednim danima izbegnete donošenje važnih osluka, ali ne možete večno ignorisati okruženje i probleme. Uskoro će vas probuditi talas dobre energije, a evo šta nas do tada očekuje u ljubavi...

Mesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraMesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraDa li je vašem znaku u septembru suđena nova ljubav, ispravljanje grešaka i pomirenje - evo šta predviđa mesečni horoskop!

Drage Škorpije, trenutno vam prija samoća i više ne želite prolazne romantične avanture. Radije ćete da provodite vreme sa prijateljima i uživate u nekom hobiju, sportu ili zanimljivim razgovorima. Samački život ponekad ima toliko prednosti, a prava ljubav doći će kada se najmanje budete nadali.

Ništa nije nemoguće kada je u pitanju ljubav, drage Vage! Vaša stara simpatija iznenada će početi da se bori za vašu naklonost, a vi ćete lako uzvratiti svojim šarmom. Možda mislite da je ovo samo prolazan flert, ali zvezde tvrde da se varate. Trenutan položaj planeta ukazuje da ćete uskoro započeti vezu koja će biti duga , stabilna i romantična. Vreme je za lepe promene!

Horoskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaHoroskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaRetrogradno kretanje Saturno počelo je 18. aprila 2018. godine, ali 6. septembra ova moćna planeta nastavlja direktno - evo šta…

Dragi Lavovi, naučićete važnu lekciju iz jedne greške. Poznato je da ste najdominantniji znak Zopodijaka, ali to često nije pozitivna osobina kada je u pitanju ljubav. Mesec u kvadratu sa Jupiterom u znaku Lava čini vas pomalo nervoznim i sumnjičavim, pa ćete pokušati da kontrolišete svaki partnerov korak. Ljubomora je često znak za uzbunu da je odnos u krizi. Steknite samopuzdanje i izgradite u ljubavi poverenje, jer tek tad ćete osetiti najlepše romantične čari.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.