Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak očekuje radost i početak nove ljubavi

Dnevni horoskop predviđa da će jedan vatreni znak danas uživati u čarolijama ljubavi i sreće!

Dnevni horoskop - konjukcija Neptuna i Sunca budi osećaj zbunjenosti i pomešana osećanja, ali ovaj znak Zodijaka će nedelju iskoristikti za radost i apsolutno uživanje, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Dragi Ovnovi, za danas imate sjajne planove i ne znate kojoj radosnoj aktivnosti pre da se posvetite. Ipak, imate i previše poslovnih obaveza koje vas čekaju od ponedeljka, ali danas na njih zaboravite. Nedelju iskoristite za uzbudljiv izlet, druženje sa prijateljima i uživanje sa porodicom. Danas zračite pozitivnom energijom i šarmom, pa ukoliko ste usamljeni moguć je susret sa zanimjivom osobom koja vam, lako može ukrasti srce.

Koliko god uživali, važno je i da mislite na potrebe drugih ljudi. Svaka pružena pomoć, dobar savet ili besplatan, al uvek vredan osmeh, vratiće vam se dobrim delom putem karme. Danas obnovite energiju, a od sutra nastavite sa osvajanjem novih životnih pobeda.

procitajte.jpg

Horoskop za pun Mesec u znaku Device: šta vama donosi period pojačanih osećanja

 

Jednom godišnje, pun Mesec, simbol mašte, podsvesti i tajnosti, nađe se u Devici, znaku svakodnevnih aktivnosti, posla i zdravlja, naročito nervnog sistema. Ove godine to će biti 2. marta, kada će Mesec obrazovati opoziciju sa Suncem u Ribama, kao i napete aspekte sa Neptunom u Ribama i Marsom u Strelcu.

Odluke koje tada budete donosili biće uglavnom pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, jer Mesec najviše utiče na naše raspoloženje.

Veliki mesečni horoskop: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje za mart 2018. godine

Budući da Neptun simbolizuje ljubavni zanos, maštu, inspiraciju, ali i zablude i prevare, trebalo bi da se čuvate preuranjenih odluka ili sklapanja dogovora o saradnji sa novim poslovnim partnerima. Zato, dobro razmislite i posavetujete se sa nekim vodenim ili zemljanim znakom, pre nego što pokrenete razgovor u vezi sa nekim novim poslom, sklapanjem dogovora ili potpisivanjem ugovora, naročito sa strancima. Takođe, napet aspekt između punog Meseca i Neptuna, utiče na različite vidove zavisnosti, zbog čega bi u tom periodu trebalo obratiti više pažnje na najmlađe, posebno tinejdžere (Merkur, simbol dece, upravlja Mesecom u Devici).

Kada se pun Mesec (simbol emocija) nađe u logičnoj, poslovičnoj Devici (odgovornost, obaveze), Sunce mora da bude u konfuznim, senzibilnim Ribama zbog čega će predstavnici promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), u drugoj polovini nedelje pokušati da manipulišu osećanjima. Takođe, veće su šanse da se zbliže sa nekim koga poznaju ili će tek da upoznaju preko poslovnih kontakata.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.