Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak očekuje početak nove romantične bajke

Dnevni horoskop predviđa velike izazove na na poslu, ali će vam promena na ljubavnom planu doneti neočekivanu radost!

Dnevni horoskop - položaj Merkura i Plutona budi inicijativu, kreativnost i neverovatne ideje koje će učiniti da napravite velike promene za koje do sada niste imali hrabrosti, piše Lovesensa

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Rođeni u znaku Lava do sada su čekali da im ljubav pokuca na vrata i ispuni svaku romantičnu želju. Baš zbog velikih očekivanja i malo truda, dosta puta bili su razočarani, ali njihova ljubavna taktika od danas se menja. Zvezde su im već pri rođenju darovale neverovatnu harizmu koju će danas itekako iskoristiti.

Dragi Lavovi, moguće je da vam se dopadne bliska osoba iz kruga prijatelja, ali nemojte zatvoriti srce zbog okruženja. Jasno mu pokažite da želite nešto više od prijateljstva, a zvezde će vas za hrabrost nagraditi najlepšim početkom jedne ljubavne priče. Iako na polju ljubavi sve cveta, na poslu su mogući sukobi i konflikti. Moguće je da ćete danas imati sukob interesa sa nadređenima, ali pažljivo birajte reči. Svaka greška i ishitrena odluka može doneti probleme u budućnosti.

procitajte.jpg

Horoskop: ova 3 znaka imaće najviše sreće u prvoj nedelji vladavine Blizanaca (do 27. maja 2018).

Od početka vladavine Blizanaca, 20. maja 2018. godine, sva letargija napušta nas pod snažnim dejstvom Sunca u ovom znaku, piše Lovesensa.

Kao da je zapeta magična strela, život iznenada postaje življi, a svetlost svetlija, odjednom smo spremniji da naučimo nešto novo, da se povežemo s drugima, da izrazimo svoja najdublja osećanja i kažemo ono što smo dugo krili u sebi.

U ovom talasu nove energije posebno dobro će se osećati tri znaka horoskopa!

Rak je osnažen ulaskom Venere, planete ljubavi i romanse u njegov znak. Snaga želja koje u vama plamte, dragi Rakovi, isijava iz vas magnetskom privlačnošću pa ne treba da vas čudi mnoštvo poziva za izlazak, susret, zajednički rad... da li vam se to smeši ljubav ili novo prijateljstvo? Nije to pitanje koje treba da vas muči u prvoj nedelji vladavine Blizanaca.

10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnosti...

Sa Suncem koje obasjava vašu kuću duhovnosti, vi uživate u zen energiji. Vaš osmeh će osvetliti svaki dan! Trigon Jupitera i Neptuna donosi turbulencije, ali i one će vam predstavljati dodatni izazov i podstrek. Recite "da" svakoj novoj ideji - testirajte promenu, sigurno je da će vam se dopasti više nego što ste se i sami nadali.

Mars, vladalac energije, primarnih instinkta i seksualnosti, zapaliće plamen u prvoj kući Vodolije! Zato nije čudo što će pripadnici ovog znaka unositi vrelinu u sve čega se dotaknu. Čitave nedelje za njih nema odmora, ali nema ni straha, i kočnica, ni slabosti. Prihvatite ovu fazu bez dvoumljenja, vidite i sami da energije ne nedostaje. Sa Suncem u vašoj kući uživanja, spremni ste da se posvetite najlepšim sferama života, a uspomene iz ovih dana ostaće zapamćene zauvek.

Snaga i moć koje osećate pokazaće se izuzetno važni i na poslovnom planu. Trigon Jupitera i Neptuna doneće vam uspeh u izvršenju važnog projekta. Dolazi i priznanje kakvo ste priželjkivali, potencijalno i na finansijskom polju.

Uz podršku Sunca koje greje vaš znak, dragi Blizanci, vi ste nekrunisani kraljevi i kraljice Zodijaka. Zato će svaki aspekt života biti obasjan posebnim sjajem, pa je vreme za obnovu i podmlađivanje, kako tela tako i duha.

Tajne poruke muka i problema: šta vam tačno govori problem koji vas muči...

U prvoj nedelji, dodatnu motivaciju pruža vam harmonični trigon Jupitera i Neptuna, koji donosi i inspiraciju i samopouzdanje. Uz Mars koji potresa kuću avantura i rasta, sigurno je da ćete provesti nezaboravan kraj maja.

Nakon ulaska Urana u znak Bika, svi treba sa budu spremni na radikalne pa čak i dramatične promene, ali ova tri znaka - Blizanci, Rak i Vodolija imaju mnogo razloga da se tim promenama raduju!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.