Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak očekuje period zavođenja i romantične strasti

Dnevni horoskop - lzvezde ljubavi sada imaju najlepšu svetlost, a to će osetiti jedan mudar horoskopski znak!

Dnevni horoskop - kvadrat Venere i Urana donosi osećaj nezavisnosti i stabilnosti, piše Lovesensa. Želećete da iskoristite svoje ideje i imate krupne planove, ali jedan znak Zodijaka danas ima šansu da dodirne zvezde sreće...

Drage Device, ne možete da prestanete da sanjate o svom partneru i osećate kao da ste se ponovo zaljubili. Partner vam priprema iznenađenja, pruža pažnju i vi ste spremni otvoreno da pokažete svoja osećanja. Osećate se kao da ste na sedmom nebu, a zvezde vam pružaju šansu da još dugo uživate u ljubavi. Važno je da nastavite da verujete u ljubav!

Horoskop za ljubavne avanture i male tajne srca: evo kakvu čaroliju donosi Venera u Vodoliji (do 26. marta 2019.)Horoskop za ljubavne avanture i male tajne srca: evo kakvu čaroliju donosi Venera u Vodoliji (do 26. marta 2019.)Ova vVenera nije toliko emotivna jer je zbog prisustva Vodolije vođena duhom avanture i slobode! Ipak neki znakovi će biti na…

Zahvaljujući Merkuru usamljene Device postaju bliske sa jednom zanimljivom osobom i emotivno ste ispunjeni. Spremni ste da iskoristite svoje tajne tehnike flerta i zavođenja, a ovoga puta zaboravljate na strah i prošlost. Osećate da je vreme da se prepustite ljubavnoj igri bez granica. Napokon ste pronašli nekoga ko može da razume i ispuni vaše romantične želje.

Device su pomalo posustale na polju karijere. Osećate da ste nezadovoljni trenutnim poslom i gubite ambicije. Ali, to nije razlog za brigu već za promenu. Razmislite o promeni posla ili pokušajte samostalan biznis u kojem ćete moći da unovčite svoje ideje.

Kratak ljubavni horoskop do 15. marta: Bika očekuju romantične iskre, a Lava rizičan period u ljubaviKratak ljubavni horoskop do 15. marta: Bika očekuju romantične iskre, a Lava rizičan period u ljubaviLjubavni horoskop otkriva kakva nas sreća prati u ostvarenju romantičnih planova do 15. marta 2019. godine!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.