Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak očekuje moćna ljubavna i erotska energija

Dnevni horoskop - očekuje vas vatromet ljubavi i strasti!

Dnevni horoskop - sekstil Meseca i Marsa donosi probleme u odnosima sa prijateljima i partnerom, piše Lovesensa. Međutim, takva atmosfera u odnosima pomoći će da zauvek raščistite mračne senke prošlosti i nastavite napred. Uprkos svim turbulencijama, jedan horoskopski znak zna kako da se ostvari na mnogim poljima...

Dragi Bikovi, vraćate se na pravi put kada je u pitanju ljubavni život. Sve ide po planu i jedva čekate da vidite kakva vam romantična iznenađenja donosi budućnost. Seksualni život je bolji nego ikada. Osećate se kao da ste po drugi put na medenom mesecu. Nećete skidati osmeh sa lica.

Horoskop za ljubav ratnika i veliki rizik: saznajte šta nam nebo daruje u aprilu 2019. godineHoroskop za ljubav ratnika i veliki rizik: saznajte šta nam nebo daruje u aprilu 2019. godineMesečna astro prognoza za april - horoskop otkriva kakav će uticaj aspekti planeta imati na nas u aprilu!

Slobodni Bikovi nikada nisu bili bliži novoj ljubavi. Postoji šansa da ćete uskoro sresti srodnu dušu. Pogledajte svoje okruženje, možda je ljubav vaših snova već blizu vas. Intuicija šapuće kada je pravo vreme da napravite prvi korak. Otvorite srce i dozvolite da se ljubav dogodi!

Na poslu dajete sve od sebe. Ozbiljno shvatate zadatke i posvećeni ste maksimalno novim projektima. Moguće da ćete uskoro dobiti povišicu. Međutim, važno je i da se malo odmorite i rasteretite. Previše tereta nosite na svojim leđima.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Horoskop za prolazak Marsa kroz Blizance: evo koji znakovi treba posebno da budu oprezni (do 15. maja 2019.)

 

Planeta Mars je juče ušla u znak Blizanaca i tako će biti do 15. maja.

Mars u astrologiji predstavlja borbenost, poroke i ljutnju, a u ovom znaku se oseća nemirno i traži rešenja problema.

Tokom ovog tranzita vaša psihička energija će biti jaka i u potrazi za fizičkim svojstvom. To znači da ćete puno govoriti, nervozno hodati po prostoriji i obavljati nekoliko poslova odjednom. Zbog povećane radne motivacije želećete da obavite previše poslova u kratkom vremenu.

Mesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znakaMesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znakaApril je najbolji mesec u 2019. godini za ova 3 znaka Zodijaka!

Iako će vam se činiti da spretno žonglirate zadacima, bićete površni i neprecizni. Potrošićete dosta vremena na ispravljanje grešaka, ako ih uopšte uočite. Opuštanje vam neće ići od ruke. Čim ostanete besposleni, nešto će vas gristi iznutra i terati na akciju ili razmišljanje.

Potreba za druženjem će biti povećana, a većinu vremena ćete provoditi pokušavajući da nadmudrite nekoga. Jedni ćete drugima pokušavati da dokažate da ste u pravu uz pomoć jeftinih logičkih obmana ili ćete se zapetljati u priču pa ćete se svađati zbog toga.

To neće imati težih posledica ako se radi o neformalnom razgovoru, ali ako pregovarate o nečemu važnom, što pre pređite na suštinu i ne skrećite s teme. U suprotnom nećete doći ni do kakvog zaključka ni odluke.

Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mesec i po dana. Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani.

Numerološka prognoza za april 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za april 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojSaznajte kakvu sudbinu predviđa mesečna numerologija - trojku očekuju tajne ljubavne avanture!

Prolazak Marsa kroz Blizance povoljan je za sport i rekreaciju. Umereno umaranje pomoći će vam i da lakše zaspite i čvršće spavate.

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Device, Strelca i Riba, budite oprezni u sportu, saobraćuju i radu sa strujom. Vama će Mars biti neprijateljski položen, što može dovesti do povreda, zamora mišića i incidenata s materijalnom štetom.

Izvor: Stil / Tportal.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.