Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak očekuje ljubav na prvi pogled

Dnevni horoskop predviđa ljubavni zanos, igru poverenja i teškoće na poslu za jedan znak Zodijaka!

Kvadrat Meseca i Venere predviđa konflikte i probleme na ljubavnom planu, ali ovaj znak Zodiajka će pobediti negativan uticaj planeta, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Dnevni horoskop predviđa da će rođeni u znaku Ovna uskoro upoznati srodnu dušu. Venera kreira vaš susret, a zvezde predviđaju da će to biti ljubav na prvi pogled. Ali, potrebno je da obuzdate vatreni temperament i ego, jer ovakvu šansu za ljubav ne smete da propustite.

Završili ste sa zajedničkim planiranjem budućnosti, a sada je vreme da vežbate poverenje s partnerom. Nemojte da budete opterećeni ishodom vaše veze, jer u dubini duši znate da ne treba da stavljate voljenu osobu na test. Planovi na poslu se neće odvijati brzinom koju ste zamislili, ali rešenje se krije u dobrom odnosu sa kolegama ili poslovnim partnerima.

procitajte.jpg

HOROSKOP OD PETKA DO NEDELJE: evo šta nam donosi sudbonosna igra planeta (do 11. decembra)

 

Horoskop predviđa da je 8. decembar sjajan lunarni dan, Mesec je u Lavu i pravi sve trigone sa Suncem u Strelcu tokom jutra i prepodneva. Takav aspekt nas podstiče da budemo aktivni i da uživamo više. Mesec u Lavu voli životne radosti, zabavu i ljubav. Danas treba da budete aktivni, da krenete s nekim novim aktivnostima. Ako već niste, onda je povoljno vreme u poslepodnevnim satima, dok je Mesec u trigonu sa Uranom. Moguće su brze promene i neočekivana dešavanja.

HOROSKOP ZA VIKEND: kako da iskoristite energiju moćne Mesečeve mene (do 11. decembra 2017.)

Važno je da pokažete smelost. Mars se sprema da uđe u Škorpiju praveći sekstil sa Saturnom. Tako da će doneti izdržljivost i snagu da se nešto uradi uspešno. Svaki zadatak ima velike šanse da bude dobro odrađen. Sutra, 9. decembra Mars ulazi u Škorpiju, znak gde će njegova snaga doći do punog izražaja. To nam donosi više energije, volje i emocija, a kod nekih i pojačane strasti, ali i promene.

U noćnim satima Mesec će biti u trigonu sa Merkurom, trigonu sa Saturnom i sekstilu sa Marsom. Sjajni aspekti donose dobre odnose sa drugima, susrete, druženja i upornost, kao i mogućnost da nešto uradite što će imati trajni uticaj. Noć će biti dinamična, aktivna i puna dešavanja. Mesec je u sekstilu sa Marsom u Vagi, dok se Merkur sve više odvaja od Saturna, pa će mnogima to doneti olakšanje i otklanjanje prepreka u komunikaciji, dogovaranju, čekanju vesti ili na novca.

Pred nama je jedan veoma dobar dan i još bolja noć! U 21 i 39 časova počinje 21. lunarni dan koji je najbolji za lečenje i isceljivanje. To je dan kada se situacije dešavaju brzo i u povoljnom pravcu. Večeras je dobro da započnete s nekim tretmanom lečenja, posebno dok je Mesec egzaktno u trigonu sa Saturnom u Strelcu.

Tokom 9. decembra Mars će preći u Škorpiju, a Mesec će biti u Devici i ovo će biti veoma radni vikend, dobar za posao, posebno nešto što ste ranije planirali da radite. Dobar je i za lečenje, posebno ako ste juče započeli. Povoljan je i za čišćenje i ostale kućne poslove. U noćnim satima biće bolje raspoloženje, jer će Mesec biti u sekstilu sa Jupiterom u Škorpiji. To može doneti nekome poboljšanje zdravlja ili neku vrstu dobrobiti.

Međutim, Mesec je u kvadratu sa Venerom, u opoziciji sa Neptunom, i Venara ulazi u kvadrat sa Neptunom. To znači da će na emotivnom planu postojati nejasnoće, zbunjenost, zabluda ili emotivno nezadovoljstvo. Biće i onih koji će drugima pomagati u aktivnostima koje će doneti dobro i drugima i njima. Dobro je da se opustite i prepustite dobrim vibracijama.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA NOVAC I POSAO: evo kakva nas finansijska situacija očekuje u 2018. godini

Venera u Strelcu ovog vikenda je u kvadratu sa Neptunom u Ribama i donosi ulepšavanje stvarnosti, zaljubljivanje ili emotivne zablude. Moguće su prevare i ljubavne obmane. Dobro je da se bavite ulepšavanjem stana i novogodišnjom dekoracijom, čineći tako svoje okruženje lepšim. Možete da ulepšate svoju stvarnost kroz muziku, film i umetnost. Radite i na ulepšavanju svog izgleda, kroz šminku ili odeću. Tako ćete ove nepovoljne aspekte iskorsititi na povoljan način.

Tokom 10. decembra lako se dolazi do otkrivanje šta nam donosi budućnost. 22. lunarni dan je povoljan za savetovanje, za gledanje u anđeoske ili tarot karte, kao i za otkrivanje budućih uticaja. Tog dana obratite pažnju na podznak.

U prepodnevnim satima odmarajte se, jer će Mesec biti u kvadratu sa Suncem, ali i trigonu sa Plutonom u Jarcu. Moguće su povoljne promene bez obzira na izvesne poteškoće ili napor. U večernjim satima moguća je napetost, nervoza, ili sklonost zamerkama i kritikama, što vuče ka konfliktima, jer će Mesec biti u kvadratu sa Merkurom retrogradnim u Strelcu. Probajte da se opustite, meditirate, odmarate i izbegavate donošenje odluke između 18 i 21 i 30 časova. Nakon toga ćete se bolje osećati.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.