Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak lebdi na oblacima ljubavi

Dnevni horoskop predviđa koji znak će uživati u iskrenoj i romantičnoj vezi, a problemi ga čekaju na polju finansija!

Dnevni horoskop - Sunce u Raku u trigonu je sa Jupiterom u znaku Škorpije, što znači da treba da se pripremimo za talas pozitivne energije i entuzijazma, piše Lovesensa. Ovaj aspekt daje snagu da se lako suočite sa svakim izazovom na putu uspeha, a neverovatna doza optimizma hrrabri vas da posle pada nastavite napred!

Numerološka prognoza za jul 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za jul 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojMesečna numerološka prognoza - evo šta numerolozi predviđaju za vaš bioritamski broj u julu 2018. godine!

Dragi Rakovi, danas ćete želeti u svakom trenutku da pokažete partneru koliko ga volite! Nežne reči jačaju vašu ljubav, a dodiri bude uspavane strasti. Oboje se osećate kao da letite na oblaku ljubavi, a partner tačno zna kako da iznova probudi one stare leptiriće u stomaku.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2018. godine

Nakon turbulentne i zbunjujuće situacije na poslu, napetost i neizvesnost nestaju. Osigurali ste sebi uspeh u željenoj profesiji, a kolege, prijatelji i poslovni autoriteti biće tu da vas podržavaju u ispunjenju novih ideja. Budite pažljivi sa trošenjem novca, a naročito izbegavajte kupovinu skupih stvari koje vam nisu potrebne.

procitajte.jpg

15 čudesnih afirmacija za leto: ove reči izgovarajte pre spavanja i privucite sreću i blagostanje

Mnogi vole leto jer osećaju da tada žive punim plućima i slobodnije nego ostatak godine uz praktično neograničene mogućnosti. Uz leto se veže osećaj pustolovine, kretanja, širenja i zaigranosti – što je nekima izazov. Boljem prihvatanju prirodnih ritmova leta i usklađivanju sa njima pridonose afirmacije, koje možete koristiti svakodnevno.

Moj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenjeMoj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenjeImajte na umu da mi u sebi već imamo i posedujemo svoju savršenu figuru... Potrebno je samo da se oslobodimo pogrešnih uverenja…

Ove preporučuju stručnjaci Integrative Nutrition, koji leto smatraju vrhuncem hranjenja sebe ne samo svežim zdravim namirnicama, kojih u to doba ima u izobilju, nego i mnogim neprehrambenim stvarima koje nam donose radost i celokupno blagostanje. Odaberite jednu od navedenih afirmacija koja predstavlja nešto što želite i ponavljajte je u sebi svakodnevno – naročito uveče, pre nego što utonete u san. Takođe, možete je ispisati nekoliko puta na dan kako biste svojoj nameri dali još veću moć.

1. Zračim zdravljem i srećom što dolazi iznutra.

2. Svaki dan donosi nov razlog za osmeh i svoju radost slobodno delim sa drugima.

3. Osećam se lepom, iamm samopouzdanja i slobodna sam u svom telu, pa znam da srugi vide najbolje deo mene.

4. Moja sreća nema granica i mogu učiniti sve za čime mi srce žudi.

5. Radosno privlačim pustolovinu na nekom novom mestu koja će mi otvoriti srce i dati energiju duhu.

6. Svaki dan postajem sve zaigranija i pustolovnija.

7. Osećam slobodu i lakoću u doživljavanju novih iskustava i sa dobrodošlicom očekujem više prijatnih iznenađenja u svom životu.

8. Okružena sam ljubavlju i srećom gde god da idem.

Sreća, ljubav, porodica: 19 afirmacija za dobre partnerske odnoseSreća, ljubav, porodica: 19 afirmacija za dobre partnerske odnoseOve afirmacije će vam sigurno pomoći da brže prebrodite nesuglasice i da na svoj odnos sa parnerom gledate u novom, srećnijem…

9. Dopuštam sebi da potpuno izraziti kako se osećam i šta želim.

10. Prihvatam sebe kao prekrasan "rad u toku" i plovim kroz život sa optimizmom i praštanjem.

11. Ja sam kreativan duh i radostan istraživač kako svog unutrašnjeg tako i spoljnog sveta.

12. Svaki sam dan otvoren/a radosnim mogućnostima putem novih odnosa i veza.

13. Oslobađam se prošlosti i veselo krećem u susret novim iskustvima.

14. Kroz život prolazim bez napora i cenim kako stvari uvek dođu na svoje mesto.

15. Slušam svoju intuiciju i dopuštam sebi da doživim da sve teče sa lakoćom gde god da me život odnese.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.