Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak je danas pravi pobednik

Dnevni horoskop predviđa dosta obaveza za jedan znak Zodijaka, ali on će uspešno rešiti svaki životni izazov!

Dnevni horoskop predviđa da će kvadrat Venere i Neptuna uzrokovati zbunjenost i veliku maštu, posbno na ljubavnom planu. Ali, ovaj aspekt najavljuje napredak na poslu, a ovaj znak će uspešno izaći iz vrtloga briga, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Dragi Lavovi, tokom jutra raspoloženje i energija padaju, jer ste iznenada suočeni sa mnogobrojnim obavezama kod kuće i na poslu. Ali, vaša upornost i želja za dokazivanjem pomoći će da se izborite i iz svake bitke izađete kao životni pobednik. Ovo je dan velikih ideja i odluka, a moguće je da nećete imati podršku okruženja koju ste očekivali.

Napravite analizu odluka i verujte u svoj instikt, možda vam se baš takav pogled na ispunjenje zadataka danas posebno isplati. Međutim, pokušajte da izbegnete negativnu crtu koju ima skoro svaki Lav, da po svaku cenu dokažete da je vaše mišljenje ispravno. Veče je stvoreno za uživanje u ljubavi, ali nemojte da upropastite romantičan sled događaja nespremnošću za kompromis.

procitajte.jpg

ASTRO UPOZORENJE PRE NOVE GODINE: ova 3 horoskopska znaka ne treba da urade 1 stvar do kraja decembra

Iako njihova srca možda žele drugačije, ipak bi bilo najbolje da se strpe do druge polovine januara 2018. godine da uplove u novu emotivnu priču. Saznajte o kojim pripadnicima Zodijaka je reč.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za decembar 2017. godine

Strelac

Ovaj mesec je period kada će mnogi pripadnici znaka Strelca da pokrenu sami sebe na bolje, jer imaće dobru energiju na svim životnim poljima. Bilo bi dobro da svi slobodni Strelčevi ne ulaze u nove veze do kraja godine već da takav plan, ako ga imaju, ostave za drugu polovinu januara 2018. godine. Oni koji su zauzeti, tražiće još više pažnje od partnera, te će da pokazuju veliki stepen ljubomore.

Jarac

Ovo je značajan mesec za Jarčeve, jer će njihova planeta Saturn konačno ući u njihov znak. Kada su emocije i ljubav u pitanju, mnogo toga će im sada biti u drugom planu, jer će Jarčevi biti sami sebi dovoljni. Osetiće da se opet vraćaju sami sebi i to na jedan vrlo čudan način, bez mnogo drame i premišljanja. Zbog svega toga im se ne savetuje da bilo što novo počinju ili da nešto staro prekidaju već umesto toga neka mnogo više pažnje posvete samim sebi i rešavanju ličnih planova.

HOROSKOP za magične vibracije svemira: evo šta nam donosi susret Merkura, Saturna i Urana

Vodolija

Za Vodolije ovo je period kada će morati da se vrate na stvari koje nisu rešili ranije po pitanju ljubavi. To se odnosi na proteklo leto kada nisu uspeli do kraja da definišu šta žele od suprotne strane, već su tako samo stvorili jako neprijatnu situaciju sa partnerom. Slobodne Vodolije imaju samo nastavak nekog komuniciranja, ali ne i početak neke ljubavne veze. Nije im sada vreme da nešto novo započinju, a tek krajem januara moći će da računaju na neki konkretni potez od strane drage osobe.

Izvor: Astro portal

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.