Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak je blizu do ostvarenja velikog sna

Dnevni horoskop - danas su planete vrlo rizične, ali jedan avanturistički znak uspešno odbija njihov uticaj i kreće se ka ostvarenju krupnih želja...

Dnevni horoskop - kvadrat Venere i Jupitera donosi sebičluk, lošu finansijsku situaciju i nevolje tokom putovanja, piše Lovesensa. Iako je ovo dan kada treba izbegavati rizik, jedan znak se uspešno štiti od lošeg uticaja planeta i ostvaruje važan san...

Drage Vodolije, danas ćete biti u oblacima, tragaćete za ostvarenjem želja i nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari raspoloženje. Privlačiite pažnju gde god da se pojavite, ali želite i da budete sami i posvetite se sebi. Otvoreno to recite prijateljima i porodici, razumeće da ste trenutno na važnoj životnoj prekretnici.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. aprila 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. aprila 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 15. do 22. aprila - budite zahvalni i svega ćete imati više...

Zaljubljene Vodolije cvetaju od ljubavi i prija im to što je partner potpuno drugačiji od njih. Vi ste lutajuća avantura, stalno zarobljena u nekom drugačijem svetu, a kada ste sa partnerom lakše se konektujete sa svetom oko sebe i shvatate da život na zemlji i nije tako loš.

Slobodne Vodolije su tornadao emocija, Oni moraju da razmisle o svojim osećanjima i ljubavnim planovima, pa tek onda da se upuste u novu ljubav. Ukoliko niste svesni šta zaista očekujete od potencijalnog partnera, vaš ego će postati prepreka i uplešćete se u mrežu iluzija i laži. Međutim, večeras će se pojaviti zanimljiva osoba koju ćete impresionirati samo ako ostanete svoji, prirodni i dosledni sebi. Moguće je da osetite sasvim drugačije leptiriće u stomaku.

Iako se vaši planovi na poslu ne odvijaju tako brzo kao što ste zamišljali, budite uvereni da ste prešli više od pola bitke i da ćete uskoro biti blizu do ostvarenja sna. Očekuje vas ponuda za dodatni posao na kojem možete zaraditi lepu sumu novca.

Nedeljni horoskop do 21. aprila 2019. godine: Bika očekuje sukob u ljubavi, a Strelca čekaju dobre prilikeNedeljni horoskop do 21. aprila 2019. godine: Bika očekuje sukob u ljubavi, a Strelca čekaju dobre prilikeNedeljni horoskop za ljubav, posao i zdravlje - saznajte kakave izazove donosi ova nedelja!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.