Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak ispunjavaju pozitivne energetske vibracije

Dnevni horosop otkriva da će jedan znak uspeti da se izbori za sreću uprkos negativnoj strani kvadrata Merkura i Marsa...

Dnevni horoskop - kvadrat Merkura i Marsa donosi zadovoljstvo mnogim znakovima Zodijaka, a neki će se žrtvovati zarad velikog uspeha, piše Lovesensa. Negativna strana ovog kvadrata je tenzija u romantičnim i prijateljskim odnosima, ali jedan znak Zodijaka privlači samo dobre energetske vibracije...

Horoskop do 13. decembra 2018. godine: otvorite dušu dok je tranzitni Merkur u ŠkorpijiHoroskop do 13. decembra 2018. godine: otvorite dušu dok je tranzitni Merkur u ŠkorpijiPričajte o svemu što vam smeta, što vam je nedovoljno poznato i što pritiska dušu. Strah ne živi u vreme tranzitnog Merkura u…

Drage Ribe, danas će vas partner bolje razumeti,a problemi koje ste imali počinju polako da se rešavaju. Iako negujete neverovatnu strast, važno je da otvorite srce i otkrijete partneru iskrena osećanja. Vi ste po prirodi emotivni i romantični, pa ne dozvolite da neosnovana briga "uguši" tu vašu divnu stranu ličnosti.

Usamljene Ribe očekuje šansa za novu romansu, ali plaše se da će ponovo biti povređene. Važno je da budete strpljivi i dopustite ovom odnosu da se polako razvija. Bez straha suočite se sa svojim osećanjima i ako se borite za ljubav čistog srca, uspećete da izbegnete razočaranje.

Burmanski horoskop: evo kako dan rođenja otkriva puteve vaše sudbineBurmanski horoskop: evo kako dan rođenja otkriva puteve vaše sudbineDan u nedelji kada ste se rodili otkriva tajne vaše ličnosti, budućnosti i namere sudbine - saznajte koja ste životinja u…

Iako na poslu sve ide po planu, dobijate sve više zadataka i izgleda da se mnoge kolege bolje snalaze od vas. Ovo je samo period prezasićenja i umora, ali ukoliko niste ispunjeni trenutnim zanimanjem, možda je najbolje rešenje da razmislite o promeni posla.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Horoskop za suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom: šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2019.)

 

Venera je u Škorpiji od 1. decembra do 7. janura. Odnosi će se naći na testu poverenja...

Neko je negde rekao; "Ljubav raste kada se deli" - što bismo svakako pre prepisali Veneri u Biku nego ovoj u Škorpiji, koja će nas dosta vremena motriti iz mračnih dubina.

Šta bi to moglo značiti? Ako Bik daje i poklanja i istinski se raduje kada to čini, onda bismo mogli površno zaključiti da Venera u Škorpiji, nasuprotnom znaku, otima i ukida. Ne zvuči baš najlepše, ali to ima svoju pozadinu i nije onako kakvim se čini.

Horoskop predviđa tajne i rizičan povratak prošlosti: ova 3 znaka su najviše pod uticajem retrogradnog Merkura (do 6. decembra 2018. godine)Horoskop predviđa tajne i rizičan povratak prošlosti: ova 3 znaka su najviše pod uticajem retrogradnog Merkura (do 6. decembra 2018. godine)Retrogradni Merkur uvek nas stavlja na veliki životni test, a ovoga puta su njegovoj tamnoj energiji najviše izložena ova 3…

Venera u Škorpiji bi jasno trebala ukazati na što treba obratiti pažnju u "negativnom" kontekstu, a to je pokazati nam šta zapravo ne volimo ili čak mrzimo, kako kod sebe, tako i kod drugih. Ili, zašto ne volimo, zašto mrzimo i preziremo, čemu nepoverenje, ljubomora, autodestrukcija i slični obrasci ponašanja koji u ovom razdoblju lako izlaze na površinu.

Za vreme Venere u Škorpiji često vodimo mučne razgovore ili se branimo ćutanjem, trpimo ugnjetavanja, ispade nepoverenja, emocionalne ucene, naročito kad smo u očajno trulom i toksičnom  odnosu ili barem u takvoj fazi. Ako ste sigurni da odnos više nema smisla i da ste dali sve od sebe, okončanje veze bilo bi istinsko oslobođenje. Takvi trenuci nisu nimalo prijatni, ali su nužni.

Hoće li ovu zimu obeležiti krahovi nestabilnih veza i brakova ili potpuni preobražaj i nadilaženje niskih strasti, zavisi od vašeg nivoa svesti.

Jedan od ključnih problemčića Venere u Škorpiji jeste nesigurnost. Dakle, na scenu stupa strah. Aktivira se crv sumnje. Ljubomora. Za vreme njene vladavine, morate biti brutalno iskreni sami sa sobom. Da, istina boli, ali i oslobađa. Zvuči tako jednostavno, ali nije baš tako.

Nije lako pre svega osvestiti, pa potom priznati taj strah. Strah od završetka, kraja, strah od napuštanja i izdaje, strah od ravnodušnosti, ali i strah od prave, iskrene ljubavi.

Ali, zašto vi ne biste bili ti koji ćete, uprkos svemu proživljenom, prigrliti svoje slabosti, prevazići strahove i crne slutnje i otvoriti se partneru sa maksimalnim poverenjem. Zašto sebi ne biste dali priliku i prihvatili krize kroz koje ćete prolaziti, kao prirodne cikluse u kojima se menjamo, rastemo i podižemo odnos na viši nivo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.