Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas uživa u povratku ljubavi

Uspeh, novac i moć ne mogu da se mere sa snagom iskrene ljubavi, a evo kako će jedan znak uspeti da vrati romantičnu ljubav i ispravi greške iz prošlosti!

Vatreni, tvrdoglavi i spremni da sruše granice - baš ovaj znak će danas ostvariti uspeh na poslovnom, planu, ali evo šta treba da uradi za povratak ljubavi, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Rođeni u znaku Ovna danas imaju sposobnost da donesu brza rešenja i izdvoje se u poslovnom timu. Danas ćete svakako biti primećeni na poslu, pa se potrudite da što više iskoristite intelekt i kreativnost. Taktični ste, a to pomaže da bez puno truda i napornog rada uradite pefektno svaki zadatak, a očekuje vas nagrada.

Ovnovi koji pate zbog ljubavi danas moraju da upotrebe čudesan romantični napitak - sticanje poverenja. Ako mislite da je partner prerano zaključio da niste jedno za drugo i ne može da vam oprosti greške iz prošlosti potrudite se da ga podsetite da ste osoba na koju uvek može da se osloni. Postanite prijatelj sa bivšim partnerom, a zatim otvorite srce i pustite da ljubavne strelice pronađu ulaz u srce druge strane.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Opra Vinfri šalje važnu poruku ženama širom sveta: Ženo, budi kraljica!

Budi kraljica. Imaj smelosti da budeš različita. Budi pionir. Budi vođa. Budi žena koja će, suočena s nevoljama nastaviti da voli život i bez straha ići u susret izazovima.

Prihvati to! Traži istinu i vladaj svojim kraljevstvom, ma gde ono bilo - u tvom domu, na tvom poslu, u tvojoj porodici - srcem punim ljubavi.

Kako uspeti: saveti Opre Vinfri...

Budi kraljica. Budi nežna. Neka te vode uvek nove ideje, uživaj u tome što si žena...

Ja ću se moliti za to da ne gubimo vreme kao nezanimljive i prosečne... Mi smo ćerke Boga - ovde smo kako bismo naučile svet kako se voli...

Nežna, dirljiva i mistična: ovo je muzika za isceljenje ženske energije (VIDEO)....

Nije bitno kroz što si prošla, odakle si, ko su ti roditelji - niti je bitan tvoj društveni ili ekonomski položaj. Ništa od toga nije bitno. Bitno je da si odabrala da voliš i da iskazuješ ljubav kroz svoj rad, svoju porodicu, kroz ono što imaš da daš svetu...
Budi kraljica. Ne odriči se svoje moći i svoje slave!

Ovaj govor se pripisuje Opri Vinfri i objavljen je na Fejsbuk stranciji njenih obožavaoca!

Izvor: Ljubav vera nada

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.