Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas otpušta negativne emocije

Dnevni horoskop - vreme je da se oprostite od teških uspomena iz prošlosti, a ljubav prema sebi najviše vam u tome može pomoći!

Dnevni horoskop - opozicija Neptuna i Meseca donosi romantične želje i pojačana osećanja, pa ćete svaku odluku donositi čistog srca, piše Lovesensa. Evo koji znak će uspeti da izabere pravi put do ostvarenja želja...

Dragi Bikovi, u zvezdama vam je zapisano ljubavno zadovoljstvo. Partner i vi uživate u društvu dragih ljudi, a to pomaže da razbijete rizičnu rutinu. Zajedničkim aktivnostima osvežavate vezu sa partnerom. Večeras vas očekuju najlepša iznenađenja... Da li ste spremni za novi talas ljubavi?

4 horoskopska znaka kojima se život drastično menja u 2019. godini: godišnji horoskop otkriva skrivene planove sudbine4 horoskopska znaka kojima se život drastično menja u 2019. godini: godišnji horoskop otkriva skrivene planove sudbineGodišnji horoskop za 2019. godinu - ovi znakovi će doživeti neverovatnu transformaciju!

Usamljeni Bikovi trenutno nisu zainteresovani za početak nove ljubavne veze, ali postajete svesni da vas strah sabotira. U prošlosti ste bili povređeni i teško vam je da ponovo verujete ljudima. Prestanite da razmišljate o tome koliko vam je teško pao prethodni raskid, jer vam Uran donosi sasvim drugačiju energiju ljubavi. Vreme je da otpustite negativne emocije, a susret sa jednom osobom će pomoći da ponovo naučite kako se iskreno voli.

Na polju karijere očekuju vas sjajne ponude, a moguće je da ćete dobiti šansu za bolje plaćenu poziciju. Ne plašite se promena, jer je Univerzum na vašoj strani. Srećno!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.