Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas kreće na novi medeni mesec

Dnevni horoskop otkriva najsrećniji znak: sve zvezde se okupljaju da vam pomognu!

Dnevni horoskop - kvadrat Venere i Plutona - najavljuje radikalne promene, pa čak i moguće porodične konflikte, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Ipak, sve se može srediti uz malo samokontrole, a jedan znak ima i specijalnu podršku zvezda koja će ga pratiti čitavog dana. Dragi Ovnovi, i Mesec i Sunce će udružiti snage i pomoći vam da obnovite svoj ljubavni život. Biće to novi medeni mesec!

Biće potrebno samo da otvorite srce partneru, baš onako kako ste činili u prvim danima, i teret će vam pasti s leđa. I za usamljene Ovnove situacija se naglo poboljšava, a nije isključeno da će kontakti na društvenim mrežama kumovati i jednom realnom, romantičnom poznanstvu.

Ko zna gde će vas to odvesti? Spremni ste za putovanje, bilo realno bilo ljubavno, a zvezde vas čekaju. Energija vam ne nedostaje!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Horoskop za proleće 2018. godine: evo kakvu nam sudbinu donose mart, april i maj

Sva tri prolećna meseca, uključujući i poslednjih desetak dana marta, biće zanimljiva. Moglo bi se reći da ove godine neće biti pravog predaha za većinu znakova.

Karmička numerologija otkriva ko ste bili u prošlom životu i šta vas čeka u budućnosti: evo kako da izračunajte broj svog karmičkog zadatka

Zahtevnost tih meseci izrašće pre svega zbog tranzita Marsa, Saturna i Plutona po znaku Jarca. Mars će ući u Jarca 18. marta i na kratko će ga napustiti 16. maja (baš na dan kad Uran, nakon 84 godine ulazi u Bika), te će se vratiti u Jarca 13. avgusta (ali o letu ćemo pisati posebno).

Za to vreme, i Saturn i Pluton će "brusiti" po Jarcu sve što se može izbrusiti. A kad im se priključi i Mars, te tri planete stvoriće pravu tvornicu rada kroz koju će mnogi morati, hteli, ne hteli, reorganizovati sebe u svetu i još više, svet u sebi.

Tajanstveni Pluton već duže vremena menja svetski poredak moći, a Saturn od kraja prošle (2017.) godine u svom domicilu (znaku Jarca) sve više ispoljava svoju neograničenu moć koja se pokazuje kao nepopustljiv zahtev za redom, radom, disciplinom, naporima, ali i zasluženim uspesima koji će se u punom obimu ispoljiti tek kasnije.

Odgovornost je ključ prosperiteta u nekom ljudskom smislu kad se radi o Saturnu, a profesionalnost kad se radi o poslu.

Svi oni koji su se pokušavali skrivati, muljatori, manipulatori, i pretvarači biće osujećeni u svojim namerama, a mnogi od njih i razotkriveni, pa i kažnjeni na ovaj ili onaj način.

I kad se svemu tome pridruži Mars, kao najučinkovitiji egzekutor koji svojom prirodom traži izvršenje, bilo pravde, bilo delovanja koja će dovesti do istine, promene neće biti.
Zbog toga će prvi deo proleća, a i većina istog, biti prilično zahtevno vreme.

Dobro je što će ove tri snažne planete u zahtevnom znaku Jarca biti potpomognute Jupiterom iz Škorpije i Neptunom iz Riba, pa će sve akcije iz tranzita moćnog tria biti uglavnom i dugoročno dobro postavljene.

Nekima doduše, možda neće biti prijatno, ali to su oni koji su do sada odbijali gledati istinu u lice ili su odbijali da odrastu. Ali sada će to morati, a na kraju, to će biti i zdravo za većinu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.