Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas ispravlja lošu karmu

Dnevni horoskop - ljubavne brige će nestati, a strpljenje i optimizam su ključ vašeg uspeha!

Dnevni horoskop - položaj Merkura i Saturna donosi izvor kreativnih ideja i mudre odluke, a ovaj znak će pokušati da ispravi lošu karmu, piše Lovesensa.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Drage Vodolije, danas je vaš dan za iskupljenje, dobra dela i širenje pozitivne energije! Moguće je da partner danas neće biti raspoložen i imaćete osećaj kao da se udaljavate. Međutim, ako se potrudite i pokažete koliko ste zaljubljeni, pozitivna romantična energija oteraće negativne misli i brige. Usamljene Vodolije i dalje su zarobljene u ljubavnoj prošlosti, ali mogće je da ćete danas imati zanimljiv susret sa starom ljubavi, pazite da se ponovo ne opečete na vatru strasti.

Na poslu vas očekuje puno obaveza, ali Saturn čisti put karijere od prepreka i podstiče vas da hrabro i odlučno idete do cilja. Pozitivne misli su ključ za napredovanje! Strpite se još malo i uskoro vas čeka povećanje zarade i nove poslovne prilike.

procitajte.jpg

Šta je ljubav i čega se u ljubavi plašimo: ovaj afrički simbol otkriva nam najveću tajnu!

Nepopustljiva u svojoj moći, nepokolebljiva u svojoj veri i neumorna u svojoj odanosti, ljubav nikad ne umire. Naš je zadatak da verujemo u nju i ne gubimo nadu kada nas prekrije tama, a ona postane teško vidljiva. Ona je još uvek ovde i ima snagu da udahne život i vatru u nekad prazna pluća...

Šta je ljubav?

Čitavog života pokušavala sam da shvatim šta znači prava ljubav. Šta je to? Kako znati kakav je to osećaj? Kako znati da li je reč o pravoj ljubavi? Je li to zov nečega iz druge dimenzije? Je li nemoguće da takva sreća postoji? Postoji li za svakoga od nas samo jedna ljubav ili se to menja s našim razvojem tokom života? Kako možemo znati da smo je pronašli?

3 pravila za razgovor ispunjen ljubavlju: kako da pozitivan govor ojača vašu romantičnu vezu...

Ovo me navelo da se više pozabavim proučavanjem srodnih duša, blizanačkih duša, blizanačkih plamenova i osećaja jedinstva. Postala sam učenik ljubavi, proučavajući njene mnogobrojne priče kako se razvijaju oko mene, nadajući se u svakom poglavlju da ću dobiti dublji uvid u ovu misterijz za kojom sam žudela u kostima.

Pre otprilike sedam godina, naišla sam na jedan simbol koji se koristi u Južnoj Africi, a pripada skupu simbola po imenu Adinkra. Njegovo je ime "Odo NNyew Fie Kwan", a znači "Ljubav nikad ne gubi svoj put kući".

To je prekrasan simbol izdržljivosti prave ljubavi. Podsetnik da verujemo u ljubav, u nevidljivo, u mogućnost da se ona nalazi negde na horizontu. Podsetnik da će ljubav uvek na neki način pronaći način da bude tamo gde treba da bude.

Je li moguće da nas ljubav nikada nije izgubila iz vida? Je li ljubav nešto što nas neprestano prati, čak u najmračnijim, najtežim i najnesigurnijim trenucima? Kako možemo verovati u nešto o čemu se tako često priča, a tako se retko viđa? Zašto nam tako lako promiče?

Mi se skrivamo od ljubavi. Skrivamo se u starim vezama, starom životu i starim uverenjima. U našoj percepciji da smo nedostojnosti stvarne ljubavi, štitimo se onime što nam više ne odgovara. Sa svakom zvezdom padalicom zaželimo pronaći ljubav, istovremeno sumnjajući u njeno postojanje. Pišemo o njoj, pevamo o njoj i posvećujemo život razmišljanju o njoj, dok sve vreme sumnjamo da ne zaslužujemo ono o čemu sanjamo. Mi žudimo za njom, a skrivamo se ispod pokrivača čvrsto sklopljenih očiju.

Čega se toliko bojimo?

Ranjivosti. Predaje. Otpuštanja kontrole. Promene. Svoje nedostojnosti. Svoje stvarnosti. Verovanja. Svoje vidljivosti. Otpuštanja starih uverenja. Nade. Odbijanja. Protiv svih se tih komponenti borimo, a zapravo se želimo potpuno otvoriti i dopustiti nekome da uđe.

Poruka za ljubav mog života: Gde god da se nalaziš...

Toliko se bojimo odbijanja, da gutamo vlastite reči. Toliko smo slepi na svoju vrednost i dragocenost, da gutamo vlastitu istinu. Toliko smo gluvi na zov svoga srca, da gutamo svoje najdublje osećaje, želje i potrebe.

Oh, umorna ratnice, spusti taj težak oklop koji štiti tvoje srce. Vremenu borbe protiv talasa ljubavi došao je kraj.

Ljubav nikad ne umire

Ljubav nikada ne gubi svoj put kući, ona je u nama sve vreme; ona je žarki svetionik koji obasjava našu obalu. Ona uvek teče prema nama i u nama.

Nepopustljiva u svojoj moći, nepokolebljiva u svojoj veri i neumorna u svojoj odanosti, ona nikad ne umire. Naš je zadatak da verujemo u nju i ne gubimo nadu kada nas prekrije tama, a ona postane teško vidljiva. Ona je još uvek ovde i ima snagu udahnuti život i vatru u nekad prazna pluća.

Naš je najveći izazov prigrliti sebe u potpunosti i voleti se dovoljno da nikad ne prestanemo verovati da smo vredni ljubavi o kojoj sanjamo. Kada u potpunosti prihvatimo saznanje da je ljubav nešto stvarno i da je po rođenju zaslužujemo, lakše ćemo verovati u njeno postojanje i nećemo pristajati ni na šta manje od onoga što nam pripada. Postaće sve lakše duboko u našim srcima znati da ljubav nikad ne gubi put do nas, jer mi jesmo ljubav i ovo je put koji se razvijao iz ljubavi. Da će prava ljubav koja nam je suđena uvek pronaći svoj put i da je naše poverenje u nju deo vere u ljubav.

I tako, nastavljamo naš večni put dešifrovanja jezika ljubavi.

Nek' nam je sa srećom.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.