Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas čeka detelina s četiri lista

Dnevni horoskop otkriva koga će danas pratiti sreća, a najviše uspeha ovaj znak imaće na polju finansija!

Dnevni horoskop - sekstil Meseca i Sunca donosi uspeh preko timskog rada i stvara dobru komunikaciju između partnera, a evo koji znak će najbolje iskoristiti energiju ovog čudesnog spoja, piše Lovesensa.

Dragi Bikovi, u vašem romantičnom odnosu vlada sklad, ali vaša duša je željna avanture. Kako bi romantična veza postala još jača i lepša, razmislite o kulturnim, sportskim ili aktivnostima u prirodi koje biste mogli da radite zajedno sa partnerom. Takvo druženje još više će vas zbližiti.

Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Venera ulazi u peti zodijački znak, u kome ostaje do 10. jula, a evo šta nam horoskop predviđa na polju posla i novca!

Usamljeni Bikovi danas će biti u centru pažnje! Gde god da se pojavite osvajaćete neverovatnim šarmom, a flert vam je danas jača strana. Upoznaćete nove ljude i uživaćete u druženju i zabavi. Moguće je da ćete baš danas upoznati osobu koja zaslužuje posebno mesto u vašem srcu. Odnos s kolegama postaje bolji, a rad u timu doneće veliki uzspeh. Imaćete sreće na polju novca kao da ste ubrali detelinu sa četiri llista. Ovo je savršeno vreme za ulaganje, a napokon možete sebi da priuštite i užitak o kojem odavno maštate.

procitajte.jpg

Lunarna astrologija: šta vašem znaku predviđa Mesečev horoskop do 30. juna 2018. godine

Ponekad mi se učini da je planeta Zemlja „spiritualni vrtić“ u koji dolaze duše koje ovde najbrže evoluiraju, kroz izazovne okolnosti, dok ne završe školovanje i napokon napreduju dalje. Živimo na planeti dualnosti, gdje se rađaju samo hrabre duše odlučne u istraživanju i razumevanju prirode te dualnosti. Duše u „višim“ dimenzija su stabilne usvom stanju neprestane sreće, blaženstva, sveopšteg osećaja jedinstva i povezanosti svega u Kreaciji. Okrenimo se zadovoljstvu, energiju usmerimo na ulepšavanje sebe, sopstva, životnog prostora ali i same planete. U vreme mladog Meseca u znaku Blizanaca, dobro je obnoviti kontakte sa onim ljudima od kojih ste se iz nekog razloga udaljili i pozvati sve bližnje koje dugo niste čuli. Mlad Mesec u Blizancima budi veliku radoznalost ali i nagon da se ode negde, bilo gde...

Numerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerologija otkriva šta nas očekuje u junu 2018. godine - evo šta vašem bioritmu predviđa mesečna numerološka prognoza!

Blizanci i energija mladog Meseca podsticajno deluju na ljude i dobro je iskoristiti je na najbolji način posebno u sferi posla i pokretanja novih projekata ili privatnog biznisa. Pravo je vreme da zapišete svoje ideje ili ih posejete na plodno tlo bilo koje životne oblasti. Jedino što treba da negujete u ovom periodu je strpljenje. Na emotivnom polju ovo je samo ideja o ljubavi, kao ona krajnja težnja svih, pa i Blizanaca. Ukoliko to nije zanimljivo, a ima tendenciju da ne bude, onda se ta ideja gasne kao da nikad nije ni postojala. Odličan je period za oslobađanje od loših navika, a ovo se posebno odnosi na one koji konzumiraju duvan. Od 19. juna ostavite cigarete jednom za sva vremena (ako o tome pričate godinama!). Ako imate problema sa telesnom težinom, promenite režim ishrane i počnite da radite na sebi. Sada je i čovekova intuicija pojačana pa je osluškujte ukoliko odlučujete o nečem važnom u svom životu.

Rakovima lunacija pada u polje podsvesti. Sadržaje iz podsvesti će osloboditi silina Meseca. Ona je izuzetno jaka, pokreće mora i okeane, a istovremeno utiče i na ljude čija tela u sebi sadrže 70% vode. Zato je osetljivost veoma naglašena u ovom ciklusu kada će mnoge žene biti usplahirene, nervozne, uplakane. Merkur, dispozitor ovog Mladog Meseca je u Raku u opoziciji sa Plutonom u Jarcu i sekstilu sa Uranom u Biku. Mentalne aktivnosti, kao i komunikacija mogu doprineti da se borite za neku svoju ideju ili sopstveno mišljenje. Teranje inata, kao i nemir ili napetost, mogu pratiti komunikaciju rezultirajući većim mentalnim naporom. Pun Mesec će biti preko osovine Rak-Jarac, 28.juna. Ovo je vreme pražnjenja starih emocija, čišćenje genetike. Bilo bi jako dobro da od 25. do 30. juna budete u potpunom miru, bez osuđivanja i prosuđivanja. Ljubavni život će biti u priličnom izazovu od 20. juna do 3. jula. Ovo je ozbiljno vreme velikih iskušenja.

Lavovima lunacija pada u 11. polje i osvetljava njihov urođeni fokus ka mišljenju drugih ljudi. Ovo je vreme u kome će Lavovi promisliti kakve prijatelje imaju, ali i kakvi su oni kao prijatelji. Imaće priliku da testiraju sopstvenu odanost i spremnost da pritrče u pomoć kako svojim prijateljima tako i svima kojima je pomoć potrebna. Istovremeno Lavovi očekuju da im se sve to vrati. Njihova velikodušnost i nesebičnost će dobiti svoju drugu stranu – OČEKIVANJA (razočarenja) oko 27. juna. Poslednja nedelja juna meseca otkriva sve ono o čemu maštaju i što bi voleli da ostvare. Može doći do prolaznog distanciranja od ljudi, naročito u partnerskom odnosu. Prolazna neslaganja sa partnerom možete ublažiti humanitarnim aktivnostima ili u društvu istomišljenika.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.