Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas briše rizične energetske blokade

Dnevni horoskop otkriva - uprkos lošem uticaju planeta, ovaj znak privlači sreću i pronalazi put do nove ljubavi!

Dnevni horoskop - opozicija Meseca i Saturna stavlja nas na test i jača za nove životne izazove, piše Lovesensa. Astrolozi ističu da ovaj aspekt ne sme da nas uplaši, već iz njega treba naučiti važne lekcije koje će pomoći da pronađemo pravi put ka srećnoj budućnoati. Međutim, jedan znak ima neverovatnu pozitivnu energiju danas i lako odoleva svakom iskušenju.

Numerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojMesečna numerološka prognoza za oktobar 2018. godine - evo kakvu sudbinu numerolozi predviđaju za vaš bioritamski broj!

Dragi Ovnovi, zvezde vam daruju mir i vraćaju harmoniju u vašu vezu. Ponovo ćete pronaći zajednički jezik sa partnerom, kompromis i razumete njegove potrebe. Dobra komunikacija pomaže da očistite energetski nered koji je stvorila tenzija u prethodnom periodu.

Venera vam daruje entuzijazam i pomaže da rane na srcu iscelite romantičnim iskrama. Ponovo ćete moći da verujete u ljubav i iskreno volite. Ako danas sretnete neku novu zanimljovu osobu, moguće je da će se u budućnosti roditi divna romansa. Ne odustajte od ljubavi, osvrnite se oko sebe, okružuju vas divne šanse za ljubavnu sreću.

Imate velike poslovne ambicije i ne dozvoljavate da vam bilo ko stane na put ka samoostvarenju. Zvezde jasno poručuju - pažljivo sluśajte intuiciju. Ne dozvolite da se zbunite i izgubite kompas pred novim izazovima i preprekama, jer se u teškoćama najbolje pokazuju sposobnosti. Naspavajte se, manjak energije vas sputava da ostvarite želje.

procitajte.jpg

Životno ulaganje: evo šta je jedna od najvećih vrednosti u životu

Ulaganje u dugogodišnja prijateljstva podrazumeva pažnju i dobronamernost prema prijateljima koji su tu „za ceo život“. Novac, status, moć i drugi parametri sreće i uspešnosti zapravo vas neće osloboditi patnje koliko trajna i kvalitetna prijateljstva.

Osećate kako se gušite u obavezama: ovih 7 trikova za motivaciju poguraće vas napredOsećate kako se gušite u obavezama: ovih 7 trikova za motivaciju poguraće vas napredProbajte sedam lakih načina da sami sebe inspirišete da se pokrenete.

Izgradnjom zajednice prijatelja ujedno ćete se samoisceliti i okrepiti pružanjem i primanjem ljubavi od drugih ljudi. Da su prijateljstva i socijalizacija najbitnije investicije u životu pokazuju i pojedina istraživanja. Prema izveštajima nedavno objavljenog istraživanja u magazinu Neuropsychopharmacology, povezivanje s drugim ljudima može vas osloboditi stresa.

Naučnici dokazali: ovo je najbrži način da popravite samopouzdanjeNaučnici dokazali: ovo je najbrži način da popravite samopouzdanjePopravite samopozdanje u jednom koraku koji je istovremeno važan za vaše zdravlje.

Naime, socijalizacija povećava nivoe oksitocina i tako štiti od napetosti. Prema istraživanjima Elizabete Kirbi, autorke ovog magazina koja je na postdoktorskim studijama na stenfordskom univerzitetu, čak i površna prijateljstva imaju benefite po zdravlje, jer svaka vrsta društvenih veza povećava nivoe oksitocina.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.