Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak čeka obilje i pozitivna energija u budućnosti

Dnevni horoskop predviđa veliku sreću, a evo šta jedan znak Zodijaka treba da uradi da bi osigurao svoje mesto na putu uspeha!

Konjukcija Merkura i Sunca donosi samopouzdanje i talas kreativnih ideja, a ovo je savršen dan da započnete nešto što može doneti dobit u budućnosti, piše Lovesensa. Sve što ste odlagali, danas treba da završite, a evo koji znak Zodijaka će imati najviše sreće.

Drage Device, nakon perioda sukoba i nerazumevanja, danas će razgovor sa partnerom rešiti sve nedoumice! Shvatili ste da je vaša veza stabilna i da nema razloga da se plašite budućnosti. Pokušajte da izađete iz rutine i "začinite" vezu novim avanturama i izjavama ljubavi. Zvezde naglašavaju da sledi srećan period.

Na poslu vas očekuje unapređenje, a mnoge kolege će pomoći da ostvarite svoj cilj. Budite fokusirani i nemojte da se zagledate u budućnost, već delujte odmah. Razmislite koje slabosti imate na profesionalnom planu i pokušajte da se usavršite na tom polju.

procitajte.jpg

10 razloga da probate reiki terapiju: evo šta sve leči ova moćna tehnika isceljenja

Univerzalna životna energija je u svemu, ona stvara i održava život. Kroz Reiki vraćamo se sebi, Božanskoj iskri na koju smo zaboravili, a ona je tu u našim srcima. To je čist izvor, Božanski izvor u koji sa poverenjem stavljamo svoje ruke iz ljubavi. U sebi sadrži svu tajnu mudrosti i ljubavi, to je sama istina. 

Šta se dešava u telu ako nam nedostaje Šumanova rezonanca: evo kako magnetna polja utiču na zdravlje i raspoloženje čovekaŠta se dešava u telu ako nam nedostaje Šumanova rezonanca: evo kako magnetna polja utiču na zdravlje i raspoloženje čovekaU odsustvo Šumanovih frekvencija nastaju fizički i mentalni problemi - evo šta srpski doktor Branimir Nestorović otkriva o…

Koristeći ovu energiju, prilazeći joj bliže i sa poverenjem, ona postaje sve jača jer se mi ustvari približavamo njoj. Ta energija protiče kroz nas, kroz naše dlanove. Ona obitava u našim srcima i isceljuje nas.

Reiki nam pruža ono što nam je u datom trenutku potrebno, ono što jeste volja Božja. Reikiju treba da se prepustimo, propustimo njegovu svetlost kroz čvrsto materijalno telo sve do naših duša, do one najfinije energije.

Preporuke za dobro zdravlje: ishrana i joga za svaki danPreporuke za dobro zdravlje: ishrana i joga za svaki danDobro usklađene i balansirane, praksa joge i adekvatna ishrana su ključ vitalnosti. Stari joga majstori su tokom stotina godina…

Biti iniciran u reiki ne znači da postajemo čarobnjaci. Kroz inicijaciju postajemo energetski otvoreni za čisti izvor Univerzalne energije. Kroz Reiki inicijaciju čiste se energetski tokovi u telu pa zato posle davanja reiki tretmana, sam reiki terapeut se ne oseća umorno i iscrpljeno, već naprotiv regenerisano i bolje. Posle svakog reiki tretmana dobijamo novu snagu i smernice na našem duhovnom putu.

10 koristi od primene reiki tehnike:

  • Smanjuje bolove u telu (kičmi, mišićima...)
  • Pomaže kod menstrualnih tegoba
  • Rešava jake glavobolje i migrene
  • Odličan za smanjenje tegoba kod astme 
  • Pomaže kod koncentracije i samopouzdanja 
  • Otklanja stres, opušta 
  • Pomaže kod varenja i smanjuje napetost u stomaku i crevima 
  • Revitalizuje organizam 
  • Jača imunitet 
  • Poboljšava intuiciju

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.