Dnevna doza dobrog horoskopa: ova dva znaka danas su pod velikim uticajem magije Meseca i Urana

Mesec i Uran danas posmatraju svaku želju i tajnu ambiciju, a evo šta će vam dobro doneti, a šta otežati!

Mističan ples Urana i Meseca donosi velike promene u život, ali ova dva znaka Zodijaka moraće da donesu tešku odluku, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Rođeni u znaku Raka koji već duže pokušavaju da pronađu dodatan izvor prihoda danas će naići na velike prepreke. Međutim, na kraju dana možete dobiti poslovnu ponudu za saradnju s nekim bliskim, ali dobro razmislite da li ćete je prihvatiti. Ukoliko ta ponuda zahteva da se udaljite od partnera, još jednom razmislite jer će se uskoro ljubav naći na velikom testu.

Svaki Jarac danas će biti u čudesnom svetu mašte, ali ga očekuje dobra, ali i rizična poslovna prilika. Ako ste neodlučni savet potražite od starijih članova porodice. Kada se rođeni u znaku Jarca zaljube, oni žive za tu osobu i ljubav prema njoj, ali ne dozvolite da vas posmatranje sveta kroz ružičaste naočare navede da skrenete sa puta koji vodi ka uspehu i blagostanju.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Priča Mome Kapora iz vremena kada su jelke bile prave: zašto je devojka u dugoj večernjoj haljini plakala jedne novogodišnje noći

 

Jedne Nove godine, ne sećam se više koje, izađoh pred jutro na ulicu. Bilo je to u ono daleko vreme dok je još padao sneg i jelke bile prave, a ne plastične.

Ulica je bila zasuta slomljenim staklom i odbačenim šarenim kapama od kartona. Učini mi se da u snegu vidim jednu palu, izgubljenu zvezdu.

Jesam li rekao da je ulica bila pusta, i duga, i bela, i bez zvuka?

Priča za 30 sekundi: lek za sve uvrede u džaku krompira...

Tada je ugledah kako ide prema meni. Bila je ogrnuta belim kaputom ispod koga je svetlucala duga večernja haljina, tako nestvarno tanka, i tako pripijena uz njeno telo, kao da je sašivena od magle i paučine. Gazila je sneg u lakim sandalama, koje su uz nogu držala samo dva jedva vidljiva zlatna kaišića. Pa ipak, njene noge nisu bile mokre. Kao da nije dodirivala sneg. Jednom rukom pridržavala je okovratnik kaputa, a u drugoj nosila malu barsku torbicu od pletenog alpaka, istu onakvu kakve bake ostavljaju u nasledstvo najmilijim unukama.

Jesam li rekao da je plakala i da su joj se suze ledile na licu, poput najfinijeg nakita?

Prošla je pokraj mene ne primetivši me, kao u snu. U prolazu obuhvati me oblak nekog egzotičnog mirisa. Nikad ga posle nisam sreo. Nikada je posle nisam sreo. Da, bila je plava. Ne, crna. Ne, riđa! Imala je ogromne tamne oči; u to sam siguran.

Zasto je napustila pre vremena novogodišnje slavlje? Da li je neko ko je te noći bio s njom zaspao ili odbio da je prati? Da li se napio i bio prost?

Priča koja će vam pomoći da "raširite krila": zašto je leptiru potrebna čaura...

Da li je to, u stvari, bila Nova godina? Jesam li možda jedan od retkih noćnih šetača koji je imao sreću da je vidi lično?

Ili je to bila Snežana kojoj su dojadili pijani patuljci?

Ali, zašto je plakala?

Jesam li već rekao da sam ovu priču napisao samo zbog toga da je ona možda pročita i javi mi se telefonom? Već više od petnaest godina razmišljam o tome zašto je plakala one noći.

Izvor: Family

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.