Dnevna doza dobrog horoskopa: ova 3 znaka danas očekuje najlepša romantična ljubav

Samo otvoreno srce je spremno da se prepusti čarobnom vtru ljubavi, a ova tri znaka su danas magnet za životnu romansu!

Sekstil Meseca i Merkura daje neverovatnu energiju i podstiče želju za druženjem i upoznavanjem, a baš takve aktivnosti doneće ljubav u život ova tri znaka, piše Lovesensa.

podznak besplatno

Samopouzdanje je danas drugo ime svakog Bika. Tokom večeri imaćete neverovatnu magiju zavođenja, naročito dame. Svi će želeti da dobiju vaš osmeh, ali samo jedna osoba će ga zaista ukrasti.

Blizancima je danas jača strana komunikacija, pa će uspeti da reše sve probleme sa partnerom i uživaju u najlepšim osećanjima ljubavi. Jedino što treba da brine svakog Blizanca jesu finansije, ali ne dozvolite da vam to pokvari šansu za romansu. Devica danas privlači pažnju jednog dugogodišnjeg prijatelja, a jedino što će sprečiti ljubavni uspeh jeste strah od promene.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

 

Naučite da čitate poruke koje šalju anđeli: šta znači kada vidite oblak u obliku srca ili imate emotivne snove

 

Možda mi sada nećete verovati, ali ja ću ipak reći: "Svaki dan obavezno dobijamo od svojih duhovnih vodiča (ili kako ih još zovu - anđela čuvara) znakove za život.". Ako naučimo da vidimo svuda takve znake i verujemo svojoj intuiciji, tada ćemo shvatiti da nas više sile uvijek podržavaju i pomažu.

6 znakova da vas anđeo čuvar upozorava: evo kako da razumete poruke ličnog anđela čuvara...

Nažalost, mi smo tako okupurani svojim problemima, brigama i doživljajima da ne obraćamo pažnju na očigledne znakove života. A oni su svuda!

Samo pomislite, koliko odgovora na najvažnija pitanja možete dobiti u bilo kom trenutku, na bilo kom mestu i pod bilo kojim okolnostima. Kako se to dešava?

Hajde da razmotrimo, kakvi postoje znakovi života i kako da naučimo da ih primećujemo.

1. Vizuelni

To može biti bilo koji znak koji možete videti očima. Na primer, ne možete nikako da odlučite da li da prihvatite predlog za novi posao, razmišljate, mučite se, i odjednom otvorite časopis i u oči vam upada fraza: "Uradite to i nećete zažaliti!". To je znak odozgo, organizovan od vaših duhovnih vodiča! Isto to možete pročitati ne samo u časopisu, već i na bilbord reklami, knjizi, na internetu, na letku, koji se distribuira po ulicama i tako dalje. Ali ne treba čitati sve što vidite, i tražiti u svemu znakove, oni se dešavaju obično nepredvidivo i neočekivano, kao slučajno.

Takođe u vizuelne znakove spadaju i slike koje vam pokazuje priroda. To može biti oblak u obliku odgovora na vaše pitanje, list drveta, cvet, ili nešto drugo. Kada se u mom životu pojavio čovek koji je kasnije postao moj muž, u oči su mi stalno počela da upadaju srca. I oblaci u obliku srca, i pukotine u asfalta u obliku srca i mnogo čega još. Tada sam pomislila da to verovatno nije slučajnost. Tako je i bilo.

Da biste naučili da vidite znakove života, treba naučiti primećivati ih. Za to je potrebno svesno zaustaviti svaki metež, žurbu, i početi da živite u trenutku "ovde i sada". Tek tada možete razumeti šta vam govori vaš anđeo čuvar.

2. Zvučni

To su znaci koje možete da čujete. Bez obzira otkuda ili od koga dolaze: sa TV ekrana, kad ste ga tek uključili, od slučajnih prolaznika, obrisi fraze koju je do vas doneo vetar, na radiju iz pesama ... Glavno nije samo slušati, već čuti.

3.Intuitivni

To je kad vam prosto nešto izgleda tako.

Nije jasno zašto i kako se to može objasniti. Prosto tako vam se čini i to je sve. Takav glas intuicije obavezno treba slušati! Postoji mišljenje da je intuicija - razgovor između Boga i čoveka, i u tome ima istine. Samo treba verovati Višim silama, i slušati svoja osećanja, a ne logiku.

4. Slikovni

Ovi znakovi života javljaju nam se u snovima, njih ni u kom slučaju ne treba ignorisati! Ti snovi, koji su veoma jasni i jako se urežu u naše sećanje, izazivaju emocije i impresije - su znakovi odozgo. Postoje čak i proročki snovi, ali njih sanjaju samo oni ljude koji otvore dušu svojim duhovnim vodičima, veruju Višim silama.

5.Kognitivni

To su znaci - događaji koji se dešavaju u našim životima, da bi nam doneli neku informaciju. Da bi bilo jasnije, navešću vam jedan primer iz mog života. U ranoj mladosti sviđao mi se jedan "loš" momak. Iskreno govoreći, znala sam da ne treba da se sa njim viđam, to su mi saopštavale Više sile u raznim oblicima. To su mi govorili i bliski, i prijatelji, sanjala sam snove, intuicija mi je vrištala: "Ne!", ali ja sam bila tvrdoglava. Onda, jednog dana, on me je pozavo u bioskop.

Sve o moćnom zakonu karme: naučite kako da sami stvarate dobru karmu...

Bila je zima, ja sam srećna, trčala u sustret njemu. Pri silasku sa mosta, okliznula sam se na stepeništu, pošto je bio led i pala sam, udarivši kičmom. Nije to bila ozbiljna povreda, samo velika modrica, ali sam na sastanak uprkos svega pošla, iako je to bio očigledan znak: "Ne idi tamo!".

Ta se priča završila tako što me je on veoma povredio, i ja dugo vremena nisam mogla da se oporavim od toga. To kada sam pala je bio kognitivni znak. Po pravilu, njemu naši anđeli pribegavaju u krajnjem slučaju, kada svi drugi znaci ne deluju.

Da biste naučili da primećujete znakove, razumumete na šta vas upozoravaju Više sile, neophodno je, pre svega, da verujete u njih. Takođe da umete da se udaljite od vreve, zaustavite beskrajne misli u glavi, i samo gledate oko sebe i vidite. Ne samo da slušate okolne zvuke, već i da čujete. I ne samo da doživite, već i da osetite. Ovo se lako uči, potrebno je samo da hoćete da živite svesno.

Tekst: Julija Kravčenko

Izvor: Beba Mur

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.