Dnevna doza dobrog horoskopa: od slepe strasti do ljubavi bez granica

Dnevni horoskop otkriva koji znak će iskoristiti energiju mladog Meseca za sreću u ljubavi i poslu!

Dnevni horoskop - mlad Mesec donosi šansu za raskidanje sa prošlošću i novi početak, a evo koji znak će iskoristiti impulse Meseca za pozitivne promene u životu, piše Lovesensa.

Horoskop za početak novog života: evo šta treba da uradite za sreću dok je mlad Mesec u znaku Blizanaca (13. jun 2018. godine)Horoskop za početak novog života: evo šta treba da uradite za sreću dok je mlad Mesec u znaku Blizanaca (13. jun 2018. godine)Mlad Mesec je slika novog rađanja, slika novog života, slika novog početka, a evo šta nam horoskop predviđa za energiju mladog…

Blizanci su danas odlučili da unesu zanimljive promene u ljubavni život. Osećate da ste partnera i sebe zarobili u zamci rutine, što može loše da utiče na romantičnu vezu. Vreme je da se pokrenete i napravite plan za aktivnosti koje još uvek niste radili zajedno, a to će definitivno osvežiti vašu vezu. Partner će biti oduševljen idejom za izlet, kratko putovanje ili časove plesa a, dok se zajedno zabavljate, još jače ćete potvrditi uzajamnu ljubav.

Paolo Koeljo: ako želite da vam se u životu dogodi čudoPaolo Koeljo: ako želite da vam se u životu dogodi čudoPomozi nam da razumemo kako snaga ljubavi počiva u njenim suprotnostima. A ljubav se održava tako što se menja, ne zato što je…

Romantičan gest jedne osobe danas će vas oboriti sa nogu. Sigurni ste da on nije prava ljubav na koju čekate ceo život, ali njegov šarm vas nikako ne ostavlja ravnodušnim. Pozovite ga na romantičnu večeru, napravite prvi korak, a ko zna, možda shvatite da grešite i da je vaš odnos nešto više od slepe strasti. Na poslu osećate da ste već dugo "zaglavljeni" na jednom mestu i da vaše sposobnosti nisu dovoljno iskorišćene. Međutim, mlad Mesec vas dovodi do prekretnice u karijeri i donosi nove mogućnosti, ali pre nego što preduzmete bilo koji korak razgovarajte sa nadređenima.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.