Dnevna doza dobrog horoskopa: od ljubavnog sna do ljubavi iz snova

Dnevni horoskop - na polju posla i finansija sve ide po planu, ali ovaj znak će morati nešto da promeni ako želi ljubavnu sreću!

Dnevni horoskop - dok Venera u opoziciji sa Saturnom ukazuje na ljubavne probleme, Mesec u sekstilu sa Saturnom jača naše organizacijske sposobnosti, mudrost i moć za donošenje važnih odluka, piše Lovesensa.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Rođeni u znaku Ovna poznati su kao dobri prijatelji i savetnici, ali danas će napokon uspeti da preuzmu kontrolu nad svojim ljubavnim životom. Već dugo ste neodlučni i ne znate šta zapravo želite od partnera, ali zapamtite da se ljubav ne planira, ona se jednostavno dogodi. Moguće je da ćete danas dobiti zanimljivu romantičnu ponudu i poziv na sastanak. Nemojte da odbijete, jer ponekad vatreni ljubavni san može da se pretvori u najlepšu romansu iz snova.

Ako ste nezadovoljni trenutnim poslom, danas vam zvezde daju odličnu šansu da stare poslovne planiove pretvorite u dela. Moguće je da ćete ostvariti poslovni uspeh ako započnete vlastiti biznis. Finansijska situacija je stabilna, a sada je idealno vreme za ulaganje u budućnost.

procitajte.jpg

Horoskop: ova 3 znaka imaće najviše sreće u prvoj nedelji vladavine Blizanaca (do 27. maja 2018)

Od početka vladavine Blizanaca, 20. maja 2018. godine, sva letargija napušta nas pod snažnim dejstvom Sunca u ovom znaku, piše Lovesensa.

Kao da je zapeta magična strela, život iznenada postaje življi, a svetlost svetlija, odjednom smo spremniji da naučimo nešto novo, da se povežemo s drugima, da izrazimo svoja najdublja osećanja i kažemo ono što smo dugo krili u sebi.

U ovom talasu nove energije posebno dobro će se osećati tri znaka horoskopa!

Rak je osnažen ulaskom Venere, planete ljubavi i romanse u njegov znak. Snaga želja koje u vama plamte, dragi Rakovi, isijava iz vas magnetskom privlačnošću pa ne treba da vas čudi mnoštvo poziva za izlazak, susret, zajednički rad... da li vam se to smeši ljubav ili novo prijateljstvo? Nije to pitanje koje treba da vas muči u prvoj nedelji vladavine Blizanaca.

10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnosti...

Sa Suncem koje obasjava vašu kuću duhovnosti, vi uživate u zen energiji. Vaš osmeh će osvetliti svaki dan! Trigon Jupitera i Neptuna donosi turbulencije, ali i one će vam predstavljati dodatni izazov i podstrek. Recite "da" svakoj novoj ideji - testirajte promenu, sigurno je da će vam se dopasti više nego što ste se i sami nadali.

Mars, vladalac energije, primarnih instinkta i seksualnosti, zapaliće plamen u prvoj kući Vodolije! Zato nije čudo što će pripadnici ovog znaka unositi vrelinu u sve čega se dotaknu. Čitave nedelje za njih nema odmora, ali nema ni straha, i kočnica, ni slabosti. Prihvatite ovu fazu bez dvoumljenja, vidite i sami da energije ne nedostaje. Sa Suncem u vašoj kući uživanja, spremni ste da se posvetite najlepšim sferama života, a uspomene iz ovih dana ostaće zapamćene zauvek.

Snaga i moć koje osećate pokazaće se izuzetno važni i na poslovnom planu. Trigon Jupitera i Neptuna doneće vam uspeh u izvršenju važnog projekta. Dolazi i priznanje kakvo ste priželjkivali, potencijalno i na finansijskom polju.

Uz podršku Sunca koje greje vaš znak, dragi Blizanci, vi ste nekrunisani kraljevi i kraljice Zodijaka. Zato će svaki aspekt života biti obasjan posebnim sjajem, pa je vreme za obnovu i podmlađivanje, kako tela tako i duha.

Tajne poruke muka i problema: šta vam tačno govori problem koji vas muči...

U prvoj nedelji, dodatnu motivaciju pruža vam harmonični trigon Jupitera i Neptuna, koji donosi i inspiraciju i samopouzdanje. Uz Mars koji potresa kuću avantura i rasta, sigurno je da ćete provesti nezaboravan kraj maja.

Nakon ulaska Urana u znak Bika, svi treba sa budu spremni na radikalne pa čak i dramatične promene, ali ova tri znaka - Blizanci, Rak i Vodolija imaju mnogo razloga da se tim promenama raduju!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.