Dnevna doza dobrog horoskopa: očekuje vas prava ljubavna bajka

Dnevni horoskop - Mars u blizancima ovom znaku pomaže da se ostvari u karijeri...

Dnevni horoskop za 3. april 2019. godine - konjukcija Merkura i Meseca donosi bujnu maštu i moć intucije, ali pazite pri donošenju važnih odluka, piše Lovesensa. Bićete vrlo optimistični i i pratićete glas srca, a jedan znak je danas naročito vođen dobrim vibracijama...

Dragi Lavovi, Jupiter je u vašoj 5 solarnoj kući i pomaže da napredujete na ljubavnom planu. Ovo je magičan period kada ćete lako pronaći put do srca vaše voljene osobe. Menjaju se vaše navike i prioriteti i sve više ste posvećeni partneru. Ponovo osećate strast!

Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 8. aprila 2019. godineNedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 8. aprila 2019. godineNeeljni ljubavni horoskop - slobodne Ovnove prati ljubavna sreća, a Raka očekuje nova emotivna veza!

Slobodni Lavovi imaju šansu da upoznaju osobu koja će ostaviti snažan utisak. Spremni ste da iskreno volite i date sebe u potpunosti kada je u pitanju prava ljubav. U narednom periodu očekuje vas prava ljubavna bajka, leptirići u stomaku su se probudili i želite da se prepustite tom talasu ljubavi. Uživajte, ali nemojte dozvoliti da zaboravite na svoje potrebe.

Imate osećaj kao da tapkate u mestu kada je u pitanju karijera. Mars u Blizancima menja situaciju. Ova vatrena planeta budi vas iz začaranog kruga rutine i podstiče da učite, razvijate se, prihvatite promene i rizikujete.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.