Dnevna doza dobrog horoskopa: nove simpatije i šansa za ostvarenje velikih ambicija

Dnevni horoskop otkriva da nas prati divan aspekt Venere i Saturna, a evo koji znak privlači novu ljubav i dobija šansu da na poslu ostvari veliki uspeh!

Dnevni horoskop - sekstil Venere i Saturna donosi odličan period za transformaciju i važne odluke, a na polju ljubavi počeće da cveta najlepše cveće, piše Lovesensa. Ovaj aspekt daje šansu da postanete svesni svojih mogućnosti i privučete sreću, a evo koji znak će najbolje iskoristiti njegov uticaj...

Dragi Strelčevi, partner je očaran zbog vaše pažnje i ljubaznih gestova, a želja da ojačate romantičnu vetzu uskoro će se ispuniti. Spremni ste da se odreknete nekih svojih potreba kako biste imali srećnu budućnost sa partnerom. Danas počnite da planirate kako će se odvijati vaša romansa i očekujte dobre promene na polju ljubavi.

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmuHoroskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmuŠta vašem podznaku donosi Jupiter u znaku Strelca - neverovatna magija koja će krojiti našu sudbinu sve do 3. decembra 2019.…

Ako ste usamljeni Strelac, onda vam je sigurno dosta prolaznih veza, ljubavnih igrica i avantura. Sada želite nešto stabilno, mirno more ljubavi koje čini da se osećate sigurno i ušuškano. Potrudite se da upoznate nove ljude, družite se, izlazite i simpatije će se iznenada pojaviti. Na poslu radite sve po pravilima i ne želite da vam promakne nijedna greška. Sunce vas hrabri i daje podsticaj da ostvarite ambicije, ali nemojte previše da se opterećujete i težite apsolutnom perfekcionizmu.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Ljubavni horoskop za danas: očekujte talas romantičnih čuda

 

Sekstil Venere i Saturna donosi odličan period za donošenje važnih odluka, bez obzira da li se tiču ljubavi ili novca, piše Lovesensa. Ovaj aspekt čini da romantične veze postaju dublje i ozbiljnije, a mnogi partneri će prihvatiti odgovornost za razvoj veze. Evo šta nas očekuje na polju ljubavi...

Dragi Bikovi, danas ćete biti najbolji partner na svetu. Sada znate da je ljubav priroitet, a magija Meseca pruža snagu i mudrost kojom ćete lako vratiti poverenje partnera. Komplimenti će omekšati partnerovo srce, a vaša iskrena izjava ljubavi pomaže da se vratite na pravi put. Očekuje vas talas ljubavnih čuda.

Blizance očekuje velika šansa za novu ljubav. Moguće je da će se pojaviti varnice između vas i jednog prijatelja. Iako to nećete hteti da priznate, ljubav će polako osvajati vaše nežno srce. Prepustite se osećanjima, možda je ovo romansa na koju ste čekali čitav život.

Drage Škorpije, vaše srce kuca jače zbog jedne osobe, ali razočaraćete se kad shvatite da to nije uzajamna ljubav. Kako dani budu prolazili shvatićete da on možda i nije bio vaša ljubav iz snova, već samo iluzija koju ste sami stvorili. Spremni ste da zatvorite vrata neuspele ljubavi i otvorite srce za novu ljubav, osobu koja vas zaslužuje. Vaš optimizam doneće samo najbolje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.