Dnevna doza dobrog horoskopa: najlepši blagoslov za ljubav

Dnevni horoskop predviđa kako da povratite sreću u ljubavi, a na poslu ovaj znak ne sme da pravi jednu grešku!

Dnevni horoskop - Sunce u Devici u sekstilu je sa Mesecom u znaku Škorpije što ukazuje na dobru komunikaciju i savršen sklad u ljubavnim odnosima. Ovo je dobar aspekt za uspeh na poslu i pokazivanje sposobnosti u timskom radu, a evo koji znak privlači radost, piše Lovesensa.

Dragi Ovnovi, ovo je savršen dan da nađete zajednički jezik sa partnerom. Partner je zamerao što malo vremena provodite sa njim, ali vi ste spremni da žrtvujete mnoge stvari zbog ljubavi. Pažnja koju jedno drugom poklanjate najlepši je blagoslov za vašu ljubav.

Usamljeni Ovnovi danas će biti neverovatno privlačni i dobiće komplimente. To samo pomaže da steknete još više samopouzdanja, a neko iz bliskog okruženja počeće da gaji simpatije prema vama. Na poslu nije baš prijatna atmosfera jer mnoge kolege neće želeti da uvaže vaše ideje. Nemojte previše da se namećete kao autoritet, već radite svoj posao najbolje što možete. Počnite zdravije da se hranite.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: zajedno ćete dosegnuti zvezde

 Opozicija Merkura i Neptuna donosi određene teškoće i tenziju, pa će mnogi parovi imati konflikte, a neki će čak poželeti da okončaju romansu, piše Lovesensa. Evo kako će ovaj aspekt uticati ljubavni život...

Horoskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godina otkriva šta nas čeka na polju ljubavi, finansija i duhovnog razvoja!

Dragi Lavovi, trudite se da vratite ravnotežu u romantičnu vezu, ali dobro razmislite - da li vredi pokušavati? Već nekoliko puta bili ste odlučni da okončate vezu koja predstavlja toksičan odnos, pun nerazumevanja i različitih planova, ali vas strah od promene koči. Možda je vreme da se napokon suočite sa tim strahom Usamljeni Lavovi ne treba da poklone srce potpunom strancu - izbegnite razočranje! Sačekajte da se dobro upoznate, a onda planirajte budućnost sa tom osobom.

Mesečev horoskop do 2. oktobra 2018. godine: ako maštate o uspehu, ovo uradite za vreme punog MesecaMesečev horoskop do 2. oktobra 2018. godine: ako maštate o uspehu, ovo uradite za vreme punog MesecaMesečev horoskop otkriva ko će imati sreće u ljubavi, a koga čeka veliki uspeh uz puno truda i dobre odluke! Evo šta nam donose 4…

Blizanci imaju puno romantičnih planova, ali nijedan ne sprovode u delo. Partner će zameriti što ste ga zapostavili i to što previše vremena provodite sa prijateljima ili na poslu. Pokušajte da promenite svoje navike, jer srećna ljubav ne postoji bez kompromisa.

Drage Device, slušajte intuiciju, ona vam šapuće - NOVA LJUBAJ JE BLIZU! Planete vam daruju samopouzdanje, šarm i snalažljivost, pa ćete osobu koja vam se već dugo dopada ovoga puta zaista zainteresovati. Kada vas upozna i on će poželeti da zajedno dosegnete zvezde. Ovo je vaš srećan dan, ne dopustite da ga bilo šta pokvari.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.