Dnevna doza dobrog horoskopa: mističan sjaj Meseca otkriva tajnu zaljubljenih

Dnevni horoskop otkriva malu tajnu ljubavi - romansa za ovaj znak počinje flertom, a nastavlja se kao istinska ljubav!

Dnevni horoskop - kvadrat Merkura i Neptuna donosi nam teži put na polju karijere, ali i puno važnih lekcija za budućnost, piše Lovesensa. Ali, jedan znak Zodijaka uživa u početku nove ljubavi i odbija negativnu energiju!

besplatna natalna karta.jpg

Drage Device, magična energija i odsjaj Meseca danas budi vaš šarm i jača energiju zavođenja. Često stidljiva i uzdržana, Devica će danas flertovati i osvajati srca. Prava sreća je što će joj se dopasti osoba koja već odavno prema njoj gaji simpatije. Uživajte u početku nove ljubavi!

Neptunovi impulsi hrabre vas da razgovarate o mogućnosti napredovanja sa nadređenima na poslu. Napokon će vaš rad i trud postati glavna tema i moguće je da ćete kao zaslugu dobiti ponudu koja će vas približiti velikom uspehu. Budite hrabri i nastavite da radite na ostvarenju ambicija, a energija Meseca na vašoj je strani.

procitajte.jpg

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jun 2018. godine

OVAN

Mars, vladar Ovna, kreće se retrogradno od 27. juna do 27. avgusta što nije povoljno za vas. Mogli bi početi da sumnjate u vlastitu vrednost, a frustracija bi moglo biti zaista u tom periodu. Pripazite, jer ne bi bilo dobro ni za posao ni za privatne odnose da dopustite ljutnji da zavlada vama. Otvoreno govorite o svojim osećanjima i vežbajte redovno.

Numerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Savet: Budite optimistični, ali u novim vezama budite oprezni i kada se radi o pozajmicama!

BIK

Kroz prve dve dekade juna 2018. godine bićete aktivni i usmereni na uspon u karijeri. Sa lakoćom ćete sami sebe motivisati, ali može doći do nervoze, stresa, iscrpljenosti, fizički i psihički. Ne žurite! Stres može podstaći želju za slatkim, a preterivanje donosi zdravstvene poteškoće, posebno u zadnjoj dekadi meseca. Od 27. juna, kada Mars kreće retrogradno, pobrinite se više za svoje zdravlje, posebno ako postoje hronične poteškoće.

Savet: Sa Uranom koji je nedavno ušao u Bika, vreme je da se otvorite prema novim stvarima, promenama i eksperimentima, čak iako se vaša porodica ne slaže uvek sa vašim izborima.

BLIZANCI

Zbrka u poslovnom životu i poteškoće od početka meseca mogu vas iscrpeti, psihički i fizički. Važno je da odvojite vreme za opuštanje i aktivnosti koje će pomoći da zaboravite na brige. Ugodite sebi, kupite sebi nešto što želite duže vreme. Nakon 27. juna kada Mars, vladar kuće zdravlja Blizanaca, kreće retrogradnim hodom, morate više pažnje posvetiti svom zdravlju.

Savet: Realno gledajte na stvari i budite strpljivi sa sobom, posebno kada se radi o novčanim ciljevima! Izbegavajte bilo kakve poslove mimo zakona!

RAK

Neće biti lako ostati smiren, uz toliko puno rasprava i pregovora koji ne vode prema željenim rezultatima. Bilo bi dobro da nađete način na koji se možete opustiti bez uzimanja sredstava za opuštanje koja mogu izazvati zavisnost i štetni su za organizam (poput alkohola i slično). Budite oprezni pri konzumiranju neproverenih proizvoda. Najviše će vam koristiti ako odvojite vreme za svoje hobije.

Savet: Iako su materijalne potrebe velike, nemojte se upuštati u rizične dogovore!

DEVICA

Nakon 14. juna kada Venera ulazi u vašu 12. kuću, posvetite više pažnje ponovnom pronalasku unutrašnjeg mira.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.