Dnevna doza dobrog horoskopa: mesečeva svetlost u subotu donosi ovom znaku ispunjenje tajne želje

Noć u subotu ovom znaku donosi divno iznenađenje, a evo šta on mora da uradi za sreću!

Ovo je savršen dan da jedan znak Zodijaka preduzme akciju i napravi plan za lepši život i srećnu budućnost, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Dragi Blizanci, danas napokon imate hrabrost i podršku zvezda da izađete iz svoje emotivne školjke. Napokon se vaša sentimetalna strana upecala u mrežu sreće, a prvi korak za uspeh je da osobi prema kojoj gajite simpatije otvorite srce. Hrabrost je ključna za ljubavnu sreću, a iznenadićete se kad shvatite da je druga strana baš želela da čuje te reči. Moguće je da će veče u subotu doneti lep početak romantične veze.

Danas dobijate više slobode za svoje ideje na poslu i osećate da ste svaku pohvalu zaista zaslužili. Ne trošite vreme na maštanja, već sve poslovne planove od danas pretvorite u dela.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Pozitivna psihologija za oslobađanje od prošlosti: ova motivaciona kartica daje snagu za srećnu budućnost

 

OSLOBODITE SE


Objašnjenje kartice: Um nije dizajniran da vas drži u sadašnjem trenutku i da svakodnevno dostavlja sadržaje od kojih ćete se osećati zadovoljno sobom i svojim životom. To je vaš zadatak! Primetite, najpre, kako se stalno klatite između nečega što se već dogodilo i onoga što bi moglo biti. Shvatite da je vaš izbor da iznova ponavljate sebi ista pitanja koja su manje ili više korisna.

VI BIRATE: motivaciona kartica otkriva tajnu srećnih ljudi i vrhunskog života...

Ukoliko želite da vam postane bolje, počnite sebi da postavljate pitanja koja usmeravaju vašu pažnju u pravcu rešenja. Takođe, fokus na događaj iz vaše prošlosti, zbog kojeg se danas kajete, dodatno truje vaše energetsko polje i sprečava prirodnoj sreći da isijava iz vas. Ključno u ovom momentu, pored osvešćivanja svega navedenog, jeste otpuštanje kroz opraštanje, kako biste s lakoćom zakoračili u novu fazu vašeg čudesnog života.

RITUAL ZA ČIŠĆENJE ENERGETSKOG POLJA: evo kako Arhanđel Mihajlo pomaže da zauvek odbacimo negativnu energiju

Afirmacija:

Moja prošlost je završena. Od ovog trenutka pa nadalje, donosim odluke koje su ispravne za mene, koje me podržavaju i koje donose radost u moj život. Prioritet mog iskustva je sreća i tako se sada i ponašam.

oslobodite_se_motivaciona_kartica_otkriva_kako_da_se_oslobodite_iz_lanaca_proslosti_afirmacijaoslobodite_se_motivaciona_kartica_otkriva_kako_da_se_oslobodite_iz_lanaca_proslosti_afirmacija1

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

VI STE IZVOR IZOBILJA: kartica za privlačenje novca i ostvarenja materijalnih želja

Objašnjenje kartice: Svi mi smo samo produžetak nefizičkog Izvora od kojeg smo potekli, iako ponekad to zaboravljamo, jer nam pažnja biva zaustavljena na nedostatku, odnosno na onome što mislimo da nemamo, samo zato što ga još uvek u fizičkom iskustvu nismo registrovali.

Ova karta vas podseća na ono što duboko u sebi i sami znate, a to je da sve što želite da iskusite u fizičkoj ravni, najpre treba da osetite kao da je već vaše, te da se emocionalno sa tim uskladite. Broj kartice je 12, koji nam govori da se u datom trenutku fokusiramo na ono što želimo, kao i da, za slučaj da je manifestacija kao takva "izostala" treba da ostanemo vibraciono visoko, jer je za ostvarenje naše zamisli potrebno vreme.

Kada se ovaj broj svede na jednocifreni, dobijamo trojku (1+2=3), koja poziva da uključite druge u svoju želju, da komunicirate jasno svoje potrebe i da na taj način osvestite da, bez obzira na to koliko vi imali/nemali, uvek postoji neko kome možete sebe da date i time da osvestite izobilje u vama.

karta_za_pozitivni_fokus_vezba_za_privlacenje_obilja1karta_za_pozitivni_fokus_vezba_za_privlacenje_obilja122

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.