Dnevna doza dobrog horoskopa: Mesec i Mars ovom znaku šalju osobu za ljubav iz snova

Dnevni horoskop crta mapu želja, a današnje pristanište je sreća ovog znaka Zodijaka!

Dnevni horoskop predviđa burne emocije, sukob mišljenja i greške zbog neobuzdanog ega, ali jedan znak Zodijaka danas će biti ponosan na sebe, piše Lovesesna.

besplatna natalna karta.jpg

Rođeni u znaku Vage danas ne treba da se odmaraju i uzimaju slobodan dan, jer ih čeka neverovatan uspeh na polju karijere. Ako budete u toku dana aktivni i produktivni, bićete za nekoliko koraka bliži ostvarenju velikog poslovnog cilja. Rezultati se brzo pokazuju, a vi se osećate sjajno i ponosno zbog svega što ste postigli.

Mesec i Mars Vagama danas "nameštaju" susret sa osobom koja je potpuno njihov tip. Ako već dugo maštate da budete iskreno voljeni i da vas neko voli, onda je ovo pravi trenutak. Osoba koju danas upoznate ili se sretnete sa dugogodišnjom simpatijom doneće najlepše plodove ljubavi. Ne komplikujte stvari, ne opterećujte se predviđanjem budućnosti veze, već živite za ovaj trenutak!

procitajte.jpg

HOROSKOP ZA VIKEND: subota donosi neverovatnu eksploziju osećanja (do 27. novembra 2017.)

 

U petak, 24. novembra Merkur u Strelcu u kvadratu je s Chironom u Ribama. Mesec u Vodoliji u kvadratu je s Jupiterom u Škorpiji. Ta mešavina različitih elemenata mogla bi prouzrokovati promene raspoloženja. Dan je zanimljiv, kaže astrolog Gregory Scott, jer biste mogli naći skrivene informacije, naročito ako se bavite istraživanjem. Merkur u Strelcu omogućava da odete dalje nego što biste to inače uspeli.

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje od 24. novembra do 1. decembra 2017. godine

To je odličan dan da saznate više o nekome u svom životu za koga niste sigurni postoji li veza između vas tako da s tom osobom popričate i tokom razgovora dođete do informacija koje vas zanimaju. Dan je povoljan za takve razgovore jer je naglašen intelektualni aspekt, a ne emocionalne reakcije pa se nećete osećati razočarano ili odbačeno u slučaju da stvari ne budu u skladu s vašim očekivanjima.

besplatna natalna karta.jpg

Merkur u Strelcu u subotu je u trigonu s Uranom u Ovnu - kombinacija ta dva znaka govori o načinu na koji komunicirate i mislite. A u ovom ste slučaju "odmah pet milja ispred svega, jednostavno projektujte sebe u budućnost", kaže astrolog Gregory Scott. Mesec je u Vodoliji je u trigonu s Marsom u Vagi, a u kvadratu s Venerom u Škorpiji. Mesec i Mars u vazdušnim znakovima malo ublažuju intenzitet škorpionske Venerei omogućuju da se vidi i gledište druge strane, što može biti od pomoći. Mesec je u sekstilu s Uranom u Ovnu i Merkurom u Strelcu.

U subotu biste mogli doživeti jedan od onih trenutaka kad poželite nešto da uništite, posebno neku vezu, upozorava G. Scott. "Krivci" su za to Uran, koji je u Ovnu poput buldožera, i Mars, koji se u Vagi oseća frustrirano jer neprestano mora pristajati na kompromise, imati na umu gledišta drugih ljudi i biti obziran. Do određene će mere to pokušati ublažiti Mesec u Vodoliji podstičući vas da razmislite  o dugoročnim posledicama takvog čina.

Ali, u svakom slučaju, emocije će u subotu biti intenzivne, biće dosta kompromisa, nećete znati da li ste u pravu ili u krivu, je li kompromis u redu ili nije, gde treba povući granicu da nekome niste otirač ili pak da niste arogantni i sebični... Ponekad se treba zauzeti za sebe, a ponekad malo popustiti, ali u danima kao što je ova subota teško je proceniti šta od toga treba učiniti. I upravo zbog toga, kao i uz prisutnu napetost, mogli biste odlučiti "pritisnuti crveni taster" i gledati kako sve razara eksplozija.

Nedelja je, srećom, potpuno drugačija. Mesec ulazi u Ribe, koje su puno sklonije opraštanju i žrtvovanju te slušanju svog srca umesto analiziranja i potpuno povezane s tim kako se osećaju drugi ljudi. Taj je Mesec u kvadratu sa Suncem u Strelcu. Venera u Škorpiji u trigonu je s Chironom u Ribama te Jupiterom u Škorpiji. "Ovo je dan osećanja", kaže Gregory Scott. Budući da ćete u nedelju biti puno "mekši" nego u subotu, to je dobar dan za mirnu raspravu o onome o čemu imate potrebu da govorite, posebno ako je nešto eskaliralo prethodnog, eksplozivnog dana. "Možete biti otvoreni i iskreni i popraviti stvari, čak i naći neko rešenje", kaže astrolog.

Veliki horoskop za vladavinu Strelca: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. decembra 2017. godine)

Dani kao što je subota ponekad su potrebni radi promene i pomicanja s mesta jer neke stvari izađu na videlo - u nedelju o tome možete mirno raspraviti - i to može biti pozitivno, kao podsticaj da se nešto popravi ili pak da se završi jer je postalo jasno da nešto više ne funkcionišu i da to nema smisla održavati. A ako se pak stvari ne budu razvijale prema vašim očekivanjima, pogotovo ako ne uspete da dođete do rešenja - jer druga osoba to ne želi ili je zatvorena, ili je pak situacija potpuno izvan vaše kontrole - imajte na umu šta možete, a šta ne možete kontrolisati.

Inače će vaša emocionalna reakcija na to biti snažna i teška - šta je s Mesecom u osetljivim Ribama jako teško podneti jer biste bes koji osećate prema drugoj osobi mogli okrenuti protiv sebe te se okrivljavati zbog vlastite reakcije i onog što ste rekli drugoj osobi. A od toga je samo korak do depresivnih misli kako niste dobri u vezama, da ste za sve sami krivi i sl., upozorava G. Scott. "To je pogrešna percepcija i to je jednostavno bes okrenut prema sopstvenoj unutrašnjosti", dodaje i savetuje da u nedelju nipošto ne insistiramo na razgovoru i razjašnjavanju s nekim ko to odbija.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.