Dnevna doza dobrog horoskopa: Mars i Jupiter otkrivaju put do srećne budućnosti

Dnevni horiskop - ovom znaku magija ljubavi donosi pozitivnu energiju i isceljenje duše!

Dnevni horoskop - konjukcija Marsa i Jupitera donosi odličan period za nove projekte i promenu načina života, piše Lovesensa. Evo koji znak će danas kreirati dobre planove za budućnost...

Dragi Lavovi, Venera donosi pravu čaroliju kada je u pitanju ljubav. partner ponovo u vašem srcu budi staru čežnju i strast, a vaša veza se odvija u pozitivnom pravcu. Pokazujete više nežnosti i privrženosti, a romantično veče donosi osećaj mladalačke ljubavi. Uživajte i ne brinite, ova magija će dugo trajati.

Nedeljni horoskop do 1. aprila 2019. godine: Bika očekuje romantična avantura, a Devicu vredna nagradaNedeljni horoskop do 1. aprila 2019. godine: Bika očekuje romantična avantura, a Devicu vredna nagradaNedeljni horoskop za ljubav, posao i zdravlje - astro prognoze do 1. aprila 2019. godine!

Slobodni Lavovi lako stiču poverenje nepoznatih ljudi, a vaša fizička i intelektualna atraktivnost danas će zaintrigirati osobu koja vam se odavno dopada. Ako ste nesigurni, poslušajte savet najboljeg prijatelja.

Želite da se usavršavate i svakodnevno stičete nova znanja, pa je ovo odličan period da upišete neki kurs i unapredite sposobnosti. Uskoro vas očekuju dobre vesti kada je u pitanju karijera. Nova poznanstva otvaraju vrata dobrih mogućnosti.

Izvor: Lovesensa

 procitajte-jos3

 Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 1. aprila 2019. godine

 

Ovu nedeljnu tarot prognozu odlikuju dve moćna tarot karte: Kraljica diskova i Točak sudbine, piše Lovesensa.

Zbog čega se osećate zaštićeno? Ko u vaš život unosi mir? Koje mesto za vas predstavlja dom, pravo utočište?

Nedeljni horoskop: evo kako će zvezde uticati na našu sudbinu do 31. marta 2019. godineNedeljni horoskop: evo kako će zvezde uticati na našu sudbinu do 31. marta 2019. godineAstro prognoze za ljubav, posao i zdravlje - neki znakovi će konačno pronaći rešenje za probleme!

Karta Kraljica diskova podstiče nas da sebi postavimo nabrojana pitanja u toku ove nedelje. Ona pomaže da pronađemo i kreiramo više mira i udobnosti u svom životu. Kada se otvori Kraljica diskova, to znači da je vreme za nežnost i energiju ljubavi.

Moramo da pronađemo mesto, ljude ili steknemo navike koji će pomoći da promenimo život, odnosno da reka našeg života teče kroz planine mira, spokoja i stabilnosti. Kada imamo umirujuće navike i brinemo o sebi, svaki izazov postaje jednostavniji i imamo više hrabrosti da rizikujemo i preduzmemo važne korake za neophodne promene.

Majka diskova donosi osećanje ljubavi prema sebi i vraća nas na početak životnog puta - upoznavanje sa sobom.

Kako da se osećam sigurno? Kako da postanem nežniji i brinem više o sebi? Na koji način mogu da unesem u život navike opuštanja?

Zapišite odgovore na ova pitanja i prema njima planirajte dnevne aktivnosti. Možete u domu napraviti kutak koji će imati vaš lični pečat i koji će pomoći da se opustite i pronađete mir. Meditirajte, nekoliko minuta dnevno, sasvim je dovoljno za početak.

Zamenite stres opuštanjem - iako ste ovo čuli "milion" puta sada je idealno vreme da iskoristite moćnu energiju ljubavi i nežnosti i pomognete sebi.

Druga karta za ovu nedelju je Točak sudbine i ona donosi poruku da su za nas otvorena vrata velikih mogućnosti. Ova karta nas podseća da je naš život prepun različitih izbora i mogućnosti, ali da sami moramo izabrati put kojim želimo da krenemo.

Horoskop za romantičnu sreću: saznajte kada ćete pronaći pravu ljubavHoroskop za romantičnu sreću: saznajte kada ćete pronaći pravu ljubavKada se u našem srcu probudi ljubav postajemo najlepši cvet koji je spreman da se osdrekne svih latica zarad tog bajkovitog…

Imate talenat i sposobnost da stvorite život kakav želite, samo treba da izgovorite DA kada se pojavi nova prilika. Otvorite srce za ovu pokretačku energiju i aktivirajte se DANAS, ODMAH, SADA, ako želite da ostvarite svoj san.

Kombinacija ove dve karte pruža vetar u leđa i hrabrost da se upustimo u nepoznato, ali ne dozvolite strahu da vas ograničava.

Mantra za ovu nedelju: Osećam se prijatno u svom telu, svom domu i životu. Imam sve što mi je potrebno da bih se osećala snažno i sposobno. Nalazim se na dobrom životnom putu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.